Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én gondolom úgy, hogy ő gyönyörű nő?
2012. dec. 4. 18:29
1/12 anonim válasza:
Szerintem is szép nő, de én eddig minden szerepben rühelltem, amit láttam tőle...:D
2/12 anonim válasza:
Hát az én pasi szememmel azt mondanám, láttam már sokkalta szebbet is.
25F
3/12 anonim válasza:
Nem csúnya,bár a szőke nem erőssége, szerintem sötétebb hajjal tuti szebb! Nekem a legnagyobb favorit Nicole Kidman /női szemmel is/. Bárcsak olyan karcsú lehetnék, szexis, és arcom olyan lenne, mint a porcelánbabának:)
5/12 anonim válasza:
Kinek a pap, kinek a papné.
Számomra Nicole Kidman műnő, nem csak, hogy a műtétekkel tönkre tette magát, még gyenge színésznőnek is tartom.
Külsőre Penelopé Cruz nálam a 1.# :)
Kérdésre válaszolva nem csak te tartod szépnek.
6/12 anonim válasza:
Szép szép, de nálam a gyönyörű nő Catherina Zeta Jones-nál kezdődik.
8/12 anonim válasza:
ja és a másik Scarlett Johansson!
10/12 anonim válasza:
Nekem is nagyon tetszik ő :)
De jobban állna neki az eredeti hajszíne. Ez a szőke eléggé tré... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!