Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy általában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy általában a fiúknak a kényes és a beképzelt libák jönnek be?!

Figyelt kérdés
Erre a kérdésre keresem régóta, a választ, és sok fiú mondja, hogy neki nem, meg minden és közben minden fiú az ilyen csajokon akaszkodik.

2012. dec. 4. 14:56
1 2 3
 11/21 Dogmatix91 ***** válasza:
90%

Sajnos ez egy ilyen világ. Amelyik lány tudja, hogy jól néz ki az általában beképzelt lesz (hatalmas tisztelet a kivételnek), és nyilván a szép lányokat nézi meg az ember. Te sem nézel meg egy kövér srácot! Nektek is a kisportolt fiúk kellenek, az se hátrány ha adott körben népszerűek. A külsőségek világát éljük. Egyébként rengeteg olyan lány van aki úgy néz ki mint egy "kényes és beképzelt liba" közben meg full jó fej. Ez is érdekes, hogy kiket hívunk beképzelt libáknak. Azért, mert ki tudja választani a számára előnyös ruhákat, sminket és KIHÚZZA MAGÁT már azt hiszik az emberek, hogy egy rühes rib@nc. A testtartás rengeteget elárul az emberről és sajnos mára a görbe hát és a lógó vállak az elfogadottak, ezt tartják természetes(?) testtartásnak. Sokszor én is látom, hogy úgy néznek rám, hogy: "nézd a keménycsávót", azért mert van vállam és kihúzom magam. Nem vagyok díszb_uzi, normálisan öltözködöm (nem divat szerint), tehát biztos nem azért néznek meg mert köldökig kivágott póló vagy rózsaszín nadrág van rajtam. Ami vigasztalhat, hogy a libák magányosan vagy boldogtalanul sorvadnak majd el, és mindenki tehet azért, hogy jól nézzen ki, csak nem szabad elkur_vulni.

21F

2012. dec. 4. 15:20
 12/21 anonim ***** válasza:
Mert ők általában a figyelem középpontjában vannak, vagy ha épp nincsenek is akkor is igen hamar oda kerülnek. Mer folyton hisztiznek. És rájuk felfigyelnek a férfiak. Mert lehetsz te (nem akarok általánosítani, de ez így van)kész főnyeremény egy párkapcsolathoz, ha a kutya sem figyel rád. Ha tudják hogy aranyat érsz akkor mindenki téged akar, de ha kis szürke visszahúzódó személyiség vagy akkor nem figyelnek rád. Ez ilyen egyszerű. Nem sértésnek szánom, mert én is ilyen vagyok, ez csak az én meglátásom.
2012. dec. 4. 15:23
 13/21 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok visszahúzódó, társasági ember vagyok, viszont utálom, ha a középpontban vagyok. És nem egyszer észrevettem már, hogy a nagyszájú lányok (ugye akik visszapofáznak a tanárnak)butaságuk ellenére mindenkinek a kedvence.Ez szerintem már szánalmas.
2012. dec. 4. 15:28
 14/21 Dogmatix91 ***** válasza:

Meg lehet nézni kinek a kedvence az ilyen lány! 99%-ban rózsafüzér, hipster haj, extra szűk répa naci (szigorúan a magasszárú cipőbe betűrve!) és az előbb is említett heréig kivágott póló. Sajnos az ilyen selejt emberekből egyre több lesz. A normális fiú is megnézi, mert jól néz ki, de hidd el, hogy általában elég egy kicsit komolyabb téma egy beszélgetés során és inkább a kezébe temeti az arcát a srác :)

Jól érzem, hogy egy olyan fiú tetszik neked, akinek egy liba a barátnője? :)

2012. dec. 4. 15:36
 15/21 A kérdező kommentje:
Nem nincs barátnője.:DD
2012. dec. 4. 15:41
 16/21 Dogmatix91 ***** válasza:
Akkor tegyél róla, hogy legyen :D
2012. dec. 4. 15:49
 17/21 A kérdező kommentje:
haha:DD próbálok:))))))))))
2012. dec. 4. 15:50
 18/21 anonim ***** válasza:

"Miért van az, hogy általában a lányoknak a rosszfiúk és azok a pasik jönnek be kik sz@rbe se veszik őket?!"

Majd ha erre megadod a választ, akkor mi is eláruljuk a te kérdésedre a választ.

2012. dec. 4. 18:22
 19/21 A kérdező kommentje:
Rossz fiúk alatt mit értesz? :)
2012. dec. 4. 18:24
 20/21 anonim ***** válasza:

Az ilyen csajok általában pont hogy rühes ribancok,meg el is kurvulnak.

Azért nézik meg a normális pasik is őket,mert feltűnőek és kur.vák.Épeszű ember nyilván nem jön össze ilyen nővel.

2012. dec. 4. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!