Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik nem járnak bulizni, hol ismerkedtek?
Nem rég ért véget egy kapcsolatom, azonban barátaim "lekoptak" mellőlem, (ha azok voltak) úgy igazán nincs kivel kimozdulni. A disco annyira nem vonz meg ki is nőttem már, ... megaztán sosem voltam egy nagy bulizós alkat.
A minden napi élet során próbálok beszélgetésbe elegyedni lányokkal, normálisan kedvesen, de néha toporgásnak érzem.
A szex is hiányzik.
Bíztos nem vagyok egyedül ezzel a gondolattal.
27F
27 évesen kinőttél a dicoból? Mert abban a korban már nem szokás szórakozóhelyre járni? Én soha nem discoztam, de azt hittem még ilyen korban viszik az emberek a nőjeiket szórakozóhelyekre.
Egyébként szar a helyzeted,nem nagyon tudsz sehol sem, kivéve ha ekkora bevállalóman vagy,hogy vadidegeneket leszólítasz útcán, de még a sportlétesítmények a legesélyesebbek ,ha nézel ki valahogy. Egyébként szinte esélyed nincs.
Ekkora hüget, hogy 27 évesen kinőtted?! 26 vagyok elmondhatom, a legjobb kor bármire!
Télen: plázák, vagy buli előtt szólíts le nőket, kocsmában közért előtt, amikor még csak alapozni próbálnak. Ha lehet innen próbálj mini randit leszervezni, és ne a party helyre.
Tavasztól Őszig: szinte bárhol. Ha megszólítod, légy laza, nézz a szemébe, és azt mondd amire igazán őszintén gondolsz vele kapcsolatban. Tehát, ha pl. kib#szott dögös, akkor mondd meg neki így. Hidd el nekem, 90% meglepődik, és elmosolyodik. Ekkor ugyanis te leszel az a FÉRFI, aki oda mert menni hozzá, és így lazán megmondta őszintén mire gondolt vele kapcsolatban. Ne beszélj mellé! Ennyi. Lesznek lányok akik azonnal elutasítanak, lesznek akiket sokáig lehet (és kell is) puhítani. Nem lehet ajtóstul berontani. (ez a többség)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!