Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mitcsináljak?

Figyelt kérdés
van egy fiu akivel tökre jobban vagyok mindenki azt hiszi hogy járok vele, megminden és mindig mondja nekem hogy azt birja bennem hogy mindent megmerek csinálni, és azt hogy az előző barátnőével azért szakitott mert túl félénk volt.de egyik nap mondom egy spanomnak hogy mondja neki hogy szerettem. mondta és oda jött hozzám és azt mondta: én csak barátkén nézzek rád és nem akarok veled járni. én meg hirtelen felkiabálom hogy én sem . ez elég gáz volt!!! most mitcsináljak??
2012. dec. 4. 14:24
 1/7 anonim ***** válasza:

"azt birja bennem hogy mindent megmerek csinálni"

csak azt megmondani nem mered, hogy szereted. de óvodában nem para ez a probléma:)

2012. dec. 4. 14:27
 2/7 A kérdező kommentje:
tudom csak félek hogy a barátságunknak vége lesz
2012. dec. 4. 14:28
 3/7 anonim ***** válasza:

"van egy fiu akivel tökre jobban vagyok mindenki azt hiszi hogy járok vele"

van egy lány..... nem?

4/7 A kérdező kommentje:
milyen lány??
 5/7 A kérdező kommentje:
nem is vagyunk óvodások
2012. dec. 4. 14:30
 6/7 anonim ***** válasza:

Bocs nem értem. Elolvastam 2-szer is.

Most te vagy a lány?

2012. dec. 4. 14:31
 7/7 A kérdező kommentje:
igen
2012. dec. 4. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!