Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Harcolnál egy nőért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Harcolnál egy nőért?

Figyelt kérdés
2012. dec. 3. 21:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha van egy nő,aki nekem nagyon megtetszik,akkor harcolnék,ugyanis úgy gondolom, hogy a fiúnak kell megadnia a kezdő lökést ebben.Igen harcolnék... :) Az már más ha nem jön össze a végén,de megpróbáltam,nem pedig önző módon orromat fönnhordva vártam hogy ő lépjen,amikor az is lehet hogy nem is jövök be neki.Ez ilyen. :) Volt már hogy lány jött oda hozzám nem is 1x nem is 2x, de ez is egy másik dolog.De akkor is úgy volt, hogyha egy olyan nő jött oda hozzám akiről nem gondoltam volna (pedig nekem is nagyon tetszett mindig), akkor a következő lökés ugyan csak az enyém :) Szeretek harcolni egy nő szívévért,valamint ha bejövök neki,és ő jön előbb oda és nekem is kiderül hogy bejön régóta, akkor megkönnyítem a dolgát az én közeledésemmel is,ugyan is a szerelemhez két ember kell egyébként is. :)
2012. dec. 4. 00:05
 12/15 anonim ***** válasza:
Előző, szerintem kicsit el vagy tájolva. A harcolni egy nőért az az én olvasatomban azt jelenti,hogy van vayg 2 -3 pasas aki ugyanazért a nőért indul , és HARCOLNAK egymással a nőért. midnegyik a szebbet ,jobbat, előnyösebbet akarja mutatni magából ,a nő meg marhára élvezi ezt. EZt jelentené szerintem ez a fórum cím itt. Nem azt,hogy te kitartóan udvarolsz.
2012. dec. 4. 00:20
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
A feleségemért tűzokádó sárkánnyal is megkűzdenék puszta kézzel!
2012. dec. 4. 06:06
 14/15 anonim ***** válasza:

Szélmalmokkal semmiképpen sem. Sárkányokkal megy csak alapos okkal.

Értsd.: Akkor igen, ha nem csak üres erőfitogtatásként funkcionálna a "harcom".

2012. dec. 4. 07:36
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 13-as válaszoló, ez aranyos volt!:)
2012. dec. 4. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!