Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van barátom mégis egy másik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van barátom mégis egy másik férfi jár az eszembe. Mással is volt már így?

Figyelt kérdés
több mint 2 éve van barátom. nem élünk együtt, csak úgy elvagyunk. Pár hónapja találkoztam egy férfival, de nem beszélgettünk, mégis megfogott. Néha látom, de semmi több. Mégis azon ábrándozok hogy vele vagyok, milyen lenne vele stb. Ilyenkor kellemes érzés tölt el, mint amilyen egy új kapcsolat elején van. Mással is volt már így? Nem szemétség ez a barátommal szemben hogy vele vagyok mégis sokszor a másikon jár az agyam?
2012. dec. 3. 10:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
azért a későbbiekben kérlek írd meg mi lett a vége :) én is így voltam,de én a párommal szakítottam,nem a másik miatt,hisz nem jöttünk össze,de mindenki azt mondta ez elkerülhetetlen volt.
2012. dec. 3. 10:54
 12/14 anonim ***** válasza:

Én is ugyan ebben a helyzetben vagyok. 7 éve élek kapcsolatban a barátnőmmel. Együtt élünk.

Van egy lány a munkahelyemen, aki rettenetesen tetszik, már 2,5 éve szinte minden nap gondolok rá.

Próbálkoztam közeledni felé, leginkább csak beszélgetés szintjén, komolyabb szándék nélkül. Már itt elakadtam.

Sokszor eljátszom a gondolattal, hogy feladnám-e a mostani kapcsolatom, ha biztos lenne a siker a másik lánynál. Rettentő rossz élethelyzet. Az elérhetetlen utáni vágyakozás, a megszerezhetetlenség varázsa... ez az, ami teljesen kikészít, még akkor is, ha egyébként nincs rá "szükségem".

2012. dec. 3. 11:28
 13/14 anonim ***** válasza:
Szakíts a barátoddal és ismerkedj meg az újjal. Ez egyértelmű jelzés,hogy a jelenlegi kapcsoladot semmit sem ér.
2012. dec. 3. 11:40
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

én lassan 6 éve vagyok párkapcsolatban. meglásd el fog múlni, velem is volt ilyen, kicsit ábrándoztam, majd szinte egyik napról a másikra el is felejtettem.

viszont a 12-es válaszadónak szerintem nem ártana elgondolkodnia a kapcsolatán, 2,5 éve ábrándozik más nőről, ami nem kevés idő, sőt nagyon-nagyon sok!

2012. dec. 3. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!