Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátom mégis egy másik férfi jár az eszembe. Mással is volt már így?
Én is ugyan ebben a helyzetben vagyok. 7 éve élek kapcsolatban a barátnőmmel. Együtt élünk.
Van egy lány a munkahelyemen, aki rettenetesen tetszik, már 2,5 éve szinte minden nap gondolok rá.
Próbálkoztam közeledni felé, leginkább csak beszélgetés szintjén, komolyabb szándék nélkül. Már itt elakadtam.
Sokszor eljátszom a gondolattal, hogy feladnám-e a mostani kapcsolatom, ha biztos lenne a siker a másik lánynál. Rettentő rossz élethelyzet. Az elérhetetlen utáni vágyakozás, a megszerezhetetlenség varázsa... ez az, ami teljesen kikészít, még akkor is, ha egyébként nincs rá "szükségem".
én lassan 6 éve vagyok párkapcsolatban. meglásd el fog múlni, velem is volt ilyen, kicsit ábrándoztam, majd szinte egyik napról a másikra el is felejtettem.
viszont a 12-es válaszadónak szerintem nem ártana elgondolkodnia a kapcsolatán, 2,5 éve ábrándozik más nőről, ami nem kevés idő, sőt nagyon-nagyon sok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!