Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek lenne értelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lenne értelme annak, hogy össze jöjjünk?

Figyelt kérdés

van egy 21 éves(helyes) fiú folyton néz,mosolyog rám.

Én 14 éves vagyok és marhára bejön..A tesóm legjobb haverja

és meg lehet benne bízni!!

2009. aug. 19. 01:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Miért ne lenne értelme? Ha elmúltál 14 akkor még akár az is lehet. És csak te tudhatod hogy ösze akarsz vele jönni vagy nem. De sztem te már ezt megválaszoltad, és sztem össze akarsz vele jönni mert "marhára bejön".
2009. aug. 19. 01:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Hűha,kicsit meredek ez a korkülönbség. Gondolom berágsz rám,ha azt írom,hogy keress nálad kicsit idősebb,de még 18 alatti srácot.Szerintem a 21 éves srác a kapcsolatot szex nélkül nehezen tudja elképzelni és úgy gondolom,hogy 14 évesen kicsit korai lenne neked.Fontos a fokozatosság szerintem.
2009. aug. 19. 01:25
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is 14 vagyok,még...de már nem sokáig :D:S

Szerintem is egy kicsit nagy a különbség,én félnék,h ő mit akar és h én mit akarok,és ha nem csinálom,szakít...pedig én szeretem....szóval érted...:\ :D

Nekem am a 16-17éves srácok jönnek be...ezért nem is tudom annyira elképzelni ezt a dolgot...

2009. aug. 19. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!