Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan állnátok egy ilyen lányhoz? Mit gondolnátok róla? Próbálkoznátok nála, vagy inkább húzzon el?
19-22 éves fiúk(vagy akár idősebb is lehet)véleménye érdekel inkább...
Adott egy 18 éves lány.Barátságos,vidám,zenekedvelő(sőt...)helyes meg minden.De van egy bizonyos tisztasággyűrűje(Tisztasággyűrű: Egy gyűrű ami mellett megfogadja az ember hogy a házasságig nem él szexuális életet).
Normális válaszokat várok.Előre is köszi :)
Szerintem nincs ezzel semmi gond, engem nem zavarna az ilyesmi, sőt....jó lenne ha a környezetemben is lenne ilyen lány.
Hidd el, nem minden a média meg amit látsz, nagyon sok embernek elege van már a korán kiélt szexuális élettől, ami egy kiégett roncsot csinál az emberből...valamint nem mindenki akar úgy megházasodni, hogy addigra már 20-an minimum lehasználták....csak ők nem tolják magukat előtérbe.....
Ismerek egy lányt, hitgyülekezetes. Úgy él, mint egy apáca. Egyszer eljött velünk egy rock kocsmába, koncertre. Meg is lepődtem rendesen. Aztán ott megismerkedett egy sráccal, iszogatott, én meg csak lestem....
Valamivel később a csávó ölében ült, terpeszben, szembe a sráccal és vadul smároltak. Még egy - két feles, és sztriptízelt volna. Ennyit a tisztaságról és a szektáról.
Ez mind alkoholban oldódik.
Három lehetőség van:
1. a lány idővel hülyeségnek gondolja, vagy nem bír ellenállni és elhajítja.
2. te nagyon szereted, és kénytelen van megvárni az előírt időt.
3. Búcsút intesz neki és más lány után nézel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!