Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondolnátok?

Figyelt kérdés

Szóval az van, hogy azt vettem észre, h az egyik tanárom másképp viselkedik velem, mint minden más diákkal. ha rám néz folyton mosolyog, nem megy el úgy mellettem, h ne mondana vmit. Még csak nekem mondta, mikor elmentem mellete, h pl. de jó a hajad. Nyáron nála eltűnt a gyöngyből készített pókom és megcsinálta újra nekem.

Múltkor egy kocsiban utaztunk, (ő vezetett)én meg olyan vagyok, h szeretem figyelni az utat, és egyszer csak azt veszem észre, h a visszapillantó tükörben fél óra alatt vagy 10-15- ször egyszerre egymásra néztünk, és csomószor van olyan, h nézek valakire, aki épp beszél, ő ott ül valahol a közelében és így folyton egymásra nézünk. Órák után néha szoktunk beszélgetni csak úgy, szinte mindent megbeszélünk. Az osztálytársaim szerint is másképp viselkedik velem, mint bárki mással. Comószor megdicsér, pedig nem vagyok annyira jó. Szinte csak vele érzem úgy, h teljesen fel vagyok szabadulva, rengeteget nevetünk együtt. Idén ballagok és tavaly láttam már egy nálam 2 évvel idősebb lánnyal csókolózni (de annak más vége).

Szóval ha elballagok szerintetek lehet még belőle vmi, vagy ez csak az én képzeletem?

2012. okt. 29. 17:42
 1/4 anonim ***** válasza:

egyértelmü :D:DD

sok sikert :D:D

2012. okt. 29. 17:47
 2/4 anonim válasza:
Ismerős szituáció. Egy osztálytársamnál volt ez. Én úgy gondolom, hogy most még hagyd ezt a dolgot, mert nem díjazzák a tanár diák kapcsolatot. Szerintem ha végeztél a suliba akkor finoman célozhatsz arra, hogy téged érdekel az, hogy ez most tulajdon képen mi. :) Nagyon ne képzeld bele magad, mert könnyen lehet, hogy csak szimpatikusnak és értelmes lánynak tart! :) Remélem hasznos voltam
2012. okt. 29. 17:47
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi mindkettőtöknek. arról tudok, h tanár-diák kapcsolat tilos, nem is szeretnék tőle semmit (legalább is míg nem végzek, utána ki tudja)
2012. okt. 29. 17:51
 4/4 A kérdező kommentje:
és arról tudtok vmit, h Szerbiában utána tiltják e?
2013. jún. 6. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!