Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet így ismerkedni?
18 éves lány vagyok, és nem tartom magam túl szépnek...elsődleges proglémám hogy fiatalabbna nézek ki, és emiatt nem érzem magam elég nőiesnek....illetve a hajam is mindig összevissza áll amitől ápolatlannak látszik pedig nem az...
Volt már fiú akinek bejöttem és volt akinek nagyon is...kapcsolatom kettő volt, ami nem mondom hogy kevés de úgy igen hogy ezek csak pár hétig tartottak...az egyiket a távolság a másikat a másik fél családi problémái szakították szét...nem érzem magamat ezekben túlzottan hibásnak...csak nagyon csalódott vagyok hogy nem akar összejönni.
Van egy fiú aki nagyon tetszik, és ad is vissza egy rakás olyan jelet amiről bárki azt mondaná, hogy biztos tetszem neki, ugyanakkor állítólag nem vagyok az esete. Összezavar.
Szeretnék ismerkedni, de valahogy nem megy...nem csak párkapcsolatra gondolok...azt igazából nem is annyira keresek, mivel a szívem sajnos foglalt, persze ez olyan dolog, hogy egy új talán feledtetné, de nem akarok csak ezért összejönni valakivel.
Barátokat is szeretnék de új közegben is...valahogy klikkeken kívül kerülök, és csak felszínes köszönő és beszélgető viszonyba kerülök a többiekkel...odáig pl már nem jutunk el hogy mondjuk facebookon cseteljek bármelyikükkel :( még addig se... pedig az igazán nem nagy dolog manapság...
Mit tegyek? nagyon kevés barátom van, de ők legalább igaziak, de akkor is szükségem lenne társaságra....
Szerintem túlzottan rágörcsölsz erre a dologra. Akikkel köszönőviszonyban vagy próbálj meg beszélgetni. Először csak hogy miújság velük mostanság, tehát pár felszínes dolgot, az idő előrehaladtával pedig lehet apróbb közös dolgokat összehozni, illetve mélyebb beszélgetésekbe elegyedni.
Úgyis látod majd, ki az aki szintén érdeklődik irántad, aki meg szeretne ismerni.
Merrefelé laksz? A barátkozás engem is érdekel, de csak ha közel vagy hozzám :/
Mert neten már van pár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!