Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Találhatok én valaha magamnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találhatok én valaha magamnak párt?

Figyelt kérdés

Nem a szexre vagyok kiéhezve meg ilyenek... Szimplán csak végre szeretni akarok valakit. De eddig minden fiú nagyon megbántott... nem tudom hol ismerkedhetnék olyan fiúkkal akik kicsit olyanok mint én...mert nem épp egy átlagos lány vagyok. Kinézetre igen, de belsőre nem igazán. Vagdosom magam, és sokszor nagyon kiszámíthatatlan vagyok. Olyan fiú kéne aki kicsit tud a támaszom is lenni. Aki tudja hogyan bánjon velem a nehéz pillanataimban... Úgy vágyom rá h szeressen egy fiú. Hol tudnék olyan emberekkel ismerkedni akik elviselnének?....

17/L

2012. dec. 2. 23:06
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
42%
Pedig ha van lóvé akkor el lehet menni szanatóriumokba, drága kezelésekre... Úgy csak könnyebb rendbeszedni magad, mint segélyből vagy éhbérből.
2012. dec. 3. 00:27
 22/32 anonim ***** válasza:

Xenophilius

Lehet hogy neked az kellene a boldog élethez, de rajtad kivül az emberek többsége szerencsére nem a halálon gondolkozik mindennap akkor se ha teszem azt szűkösen él, szóval a kijelentésed egy hatalmas baromság.

2012. dec. 3. 00:30
 23/32 A kérdező kommentje:
chhh xDDD továbbra is fennt tartom a véleményem miszerint nem vagyok elmebeteg "xDDD De azért jót nevettem, köszönöm.
2012. dec. 3. 00:31
 24/32 anonim ***** válasza:
Xenophilius, inkább hallgass. Annyit tudsz csak amit itt leírt a kérdező, de hidd el, hogy köze nincs a dolognak a pénzhez. Sokkal értelmesebb lány mint amilyennek te gondolod és amilyen a mai nagy többség. Szóval pszt!
2012. dec. 3. 00:34
 25/32 anonim ***** válasza:
42%

Én alapból az emberi boldogág fő eszközének tartom a végtelen pénz tulajdonlási jogát. Gondolj bele akkor minden lehetéges. Nincs felelőség. Nincsenek gondok. Lehet és van is értelme előre tervezni. Be lehet hálózni pár érdekbarátot, ha már alapból senki nem akar velem cimborálni. Lehet kacatokat gyűjteni, utazgatni, és senki nem szólhat bele. Az lehetsz aki akarsz lenni és még jól i érzed magad emellé.

pénz = boldogág

Ha viszont az ember zegény akkor csak a kínlodás van. Megint egy tucat ki nem fizetett számla, megint Tesco Gazdaságos kaják vacsorára, megint nem lesz karácsony, nyaralás meg pláne nem. Barátok nem nagyon lehetégesek így, mert arra se nagyon futja, hogy elmenjen velük az ember bárhová is. Mert mindenhol kell beugrót fizetni. Ami általában nem is kevéske összeg.

Szegénység = Kínlódás.

2012. dec. 3. 00:41
 26/32 A kérdező kommentje:
Én nem egészen így látom, de elfogadom a véleményed. Mellesleg ugyan én nem dolgozok és a családom tart el, de egyáltalán nem élünk rossz körülmények között. El tudok járni helyekre is. Szóval nekem nem ez a problémám.
2012. dec. 3. 00:44
 27/32 anonim ***** válasza:

Xenophilius

Azért látod így mert te valóban pszichológiai eset vagy, szociális életed gondolom közelít a nullához, és azt hiszed hogy a pénz mindent megoldana.

A pénz valóban jó dolog, de számtalán embert lehetne találni aki nem milliárdos, teljesen átlagos életet él, még is boldogabb mint egy gazdag ember.

Egy átlagos ember is lehet boldog ember, nem kellenek ahhoz milliók.Ahhoz hogy összefuss pár haverral/baráttal még pénz se kell,még is boldogságot okoz, de lehetne még sorolni százszámra a példákat.

Nem vagyok benne biztos hogy ha hirtelen nyernél egy nagyobb mennyiségű pénzt akkor sokkal boldogabb ember lennél.

2012. dec. 3. 00:49
 28/32 anonim ***** válasza:
A pénz nem más mint értéktelen vacak...Anélkül van csak igazi boldogság.
2012. dec. 3. 00:57
 29/32 Theodorik84 ***** válasza:
Nekem eddig csak hozzád hasonló barátnőim voltak, mindig is hozzájuk vonzódtam, és ők is vonzódtak hozzám. Én tudtam mindig kezelni, "kigyógyítottam" őket a halál utáni vágyukból, de eddig mindig "rossz" vége lett mert zátonyra futottak kapcsolataim.....
2012. dec. 3. 18:06
 30/32 A kérdező kommentje:
Hát reménykedek hogy rám nem ez vár...
2012. dec. 3. 18:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!