Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találhatok én valaha magamnak párt?
Nem a szexre vagyok kiéhezve meg ilyenek... Szimplán csak végre szeretni akarok valakit. De eddig minden fiú nagyon megbántott... nem tudom hol ismerkedhetnék olyan fiúkkal akik kicsit olyanok mint én...mert nem épp egy átlagos lány vagyok. Kinézetre igen, de belsőre nem igazán. Vagdosom magam, és sokszor nagyon kiszámíthatatlan vagyok. Olyan fiú kéne aki kicsit tud a támaszom is lenni. Aki tudja hogyan bánjon velem a nehéz pillanataimban... Úgy vágyom rá h szeressen egy fiú. Hol tudnék olyan emberekkel ismerkedni akik elviselnének?....
17/L
Értem. Ha boldog akarsz lenni, akkor a probléma forrását meg kell szüntetni. Ha felületesen oldod meg (vagdosás, ivás, cigi, stb), akkor sose lesz jó, gyökeresen kell változtatni.
Szar az élet, de jobbá lehet tenni. Nem számít a pénz (mindenem meg van, szeretnek az emberek és még sem vagyok boldog, nem tudom, miért). De tudom mit érzel, én is vágyok egy társa, aki szeret engem, elfogad, akihez a rossz napokon menekülhetek, megért, akit szerethetek.
Csak nagyon vigyázz! A fiúk tisztességtelenek, te egy törékeny lány vagy, hamar összetörhetik a szíved.
17 évesen még tengernyi időd van, hogy párt találj magadnak. Az már jó, hogy megpróbálod összegereblyézni magad.
De szerintem nem árt, ha olyanok felé is nyitsz, akik nem olyanok, mint te, főleg, ha ezt a vagdosásra, kiszámíthatatlanságra stb. értetted. Lehet nem tudna úgy támogatni, ahogy azt te szeretnéd.
Viszont a "normális ember" az egy városi legenda: mindenki hallott róluk, mindenki beszél róluk, senki nem találkozott még eggyel se. Valószínűleg a te környezetedben levő embereknek is vannak problémáik, max. te ne nem tudsz róluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!