Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol van az a rengeteg nagyon érett tinédzser lány?
16 éves fiú vagyok.Ezen az oldalon mindig olvasom,hogy a lányok mennyivel érettebek a fiúknál ebben a korban.De én nem annyira veszem ezt észre.A szép lányok sekélyes parti..cicák hogy ne mondjak csúnyát.Amiről beszélni lehet velük az a partizás,a jelentéktelen kis furkálódásaik,mások kibeszélése..ezenfelül sok a lusta,beképzelt,akinek mindent apu-anyu tol a feneke alá.
A komoly lányok pedig nem a legelőnyösebb külsejűek.Tudom válogatós disznó vagyok,de azért vannak bizonyos külső igényeim..Persze vannak komoly és szép csajok,de rajtuk azt vettem észre,hogy semmi műveltségük nincs.Nem tudják például ki volt Csajkovszkij,mi volt az amerikai függetlenségi háború,nem hallottak Fekete Istvánról,szűk látókörűek..Persze,nem Mária Terézia oktatási reformjairól akarok beszélni velük randin,de legyen már egy kis kultúrájuk,könyörgöm.
Aztán van az a csoport aki teljesen álomvilágban él.(jellemzően egy Twilight,vagy valami japán manga-álomvilágban,szinte arról álmodoznak,hogy majd eljön érte Pattison a fehér lovon..) Velük se megyek sokra,sajnos az én kis realitásommal ezek nem férnek össze.Persze rengeteg csaj van,nem ismerem mindet,masszívan általánosítottam,BOCSÁNAT,de én eddig ezt tapasztaltam,és elég sok csajt ismerek,ők mind illenek valamelyik kategóriába.Persze,rengeteg csinos,jófej lány van,de annak a nagy-nagy érettségnek nem sok jelét láttam eddig,meglehetősen kislányosak még.Vagy rosszul értelmezem a fogalmakat és ezek már az érett csajok? Főleg a 17 éves és az azalatti csajokra gondolok most,a 18+ éves lányokkal sokkal jobban kijövök.
Azon pedig hogy tudod a Függetlenségi Nyilatkozatot és a Pragmatica Sanctiót konkrétan lehidaltam:D
Csak így tovább!
Valóban tizennégy vagyok.
És még annyit hozzáfűznék, hogyha majd a jövőben valamikor párkapcsolaton fogok gondolkozni, nekem sem az lesz az első, hogy egy tudóssal kerüljek össze, de azért tök jó, ha egy olyan ember mellett vagy, akivel azonos az érdeklődési körötök. Például az már jó, ha mindketten szerettek olvasni, és tudtok beszélni a könyvekről...
Én részben azt elvet vallom, hogy egy kapcsolathoz legtöbb esetben hosszú távon nem elegendő csak a testi szenvedély, lélekben is passzolni kell azért valamennyire. Persze kivételek mindig vannak :)
Meg, amit te is írtál, hogy sokkal jobban kijössz a 18+-os csajokkal... hát én mondjuk a felnőttekkel vagy mondjuk a tanárokkal vagyok így. A felnőttek egyes dolgokat tényleg jobban ítélnek meg, és látnak át... és tényleg nem rossz, ha hallgatunk rájuk.
Ez érdekesen fog hangzani, de mostanában azt vettem észre magamon, hogy sok apróságot akaratlanul és megfigyelek, és sok dolgot, amire semmi szükség megjegyzek. Gondolok itt az emberek szokásaira és viselkedésére. Sok dolog feltűnik nekem, ami fölött mások egy másodperc alatt elsiklanak. És ez azt hiszem annak köszönhető, hogy mint "kitaszított" sokkal kevesebbet beszélek, de a dolgokat sokkal jobban átgondolom mint mások. Persze azért én is mondok néha hülyeségeket... És valójában én is nagyon szeretek beszélgetni, csak abszolút nem olyan témákról, hogy mi volt a Való Világban vagy hogy xy hány ezer forintért milyen márkájú kabátot vett:DDD
14 éves!
Én is hasonló helyzetben voltam, nem kicsit voltam kiközösítve.
Aztán elmentem egy elég jó gimibe és ott kinyíltam, mert értelmes emberek közé kerültem.
Próbálj meg Te is minél jobb suliba menni!
Nézd, szerintem a kislányok többsége álomvilágban él, márcsak azért is mert minden 2. azt állítja hogy ő éretebb. Tudod hogy miért nehéz észrevenni hogy ki az éretebb? Mert az akinek fejletebb a gondolkodása, képes felfogni hogy a többiek ezt nem fogadják el könnyen és egyszerűbb csendben nagylánynak lenni, nem hangoztatni olyasmit amit a körölöttük lévő gyerekek nem értenek. Azt hogy ki az aki már felnőttesebb, nem fogod egyből megtudni, mert a mai világ teljesen túl van komplikálva. Ha érett lányt akarsz, akkor te is legyél értelmes és ismerd meg jobban azokat először akik körülötted vannak, szerintem aztán keresgélj új embereket.
A szép lányok többsége/nem mindegyik/ meg attól a tucat sminktől olyan gyönyörűséges, amit azért ken magára mert ő "már érett nő". Persze lehet hogy tényleg kész nő, de nem attól amit magára ken...14/l
u.i.: csajkovszkij-t pedig a felnőttek körében sem ismeri mindenki, én is csak azért tudok róla mert a szüleim ezt hallgatták/hallgattaták velem. Ha nem olyan a nevelése, a szülök nem mutatják meg neki hogy mi az az alap műveltség akkor ezt egy tini nem fogja tudni, sajnos a nevelésen ilyen sok múlik:)
Így a válaszokat olvasgatva: én mindig azt gondoltam hogy olyasvalaki fog tetszeni aki vesz még a kezébe könyvet, és mindenben egyezik az érdeklődésünk. És tessék, az illető egy idióta, sosem olvas, olyan bandákról mesél amikről még életemben nem hallottam és imádom:D
nem ezeken múlik, hidd el:) ha tud újat mondani úgyis mindegy:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!