Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már veletek olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már veletek olyan, hogy nem tudtatok valakivel szakítani? Mi lehet az oka? Mi rá a megoldás?

Figyelt kérdés

A barátommal 3,5 éve vagyunk együtt, és már vagy 4x próbáltunk szakítani, de egyik sem tartott tovább egy hétnél. A szakítások oka kb. mindig az volt, hogy ő nem tudott normálisan elköteleződni, én meg mindig meguntam ezt, és kivertem a balhét. De aztán mindig meggondoltam magam, hogy annál jobban szeretem, hogy azért szakítsak, mert ő még nem tart ott, mint én. Ő meg mindig rájön ilyenkor, hogy már egyre jobban megy neki, és csak egy kicsit kell még fejlődnie ebben. (nem csak meg, vagy ilyesmi, csak megijed, vagy nem tudom.)

Mit tegyünk? Bocsi, tudom, hogy elég szánalmasan hangozhat, de ez a helyzet...

2012. dec. 2. 17:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Az mit jelent, hogy "nem tudott normálisan elköteleződni"?
2012. dec. 2. 17:45
 2/7 A kérdező kommentje:
Azt jelenti, hogy érzi ő is, hogy komolyodik a dolog, tudja, hogy arra vágyom, hogy egyszer megkérje a kezem, és ettől berezel. Én vagyok ez első barátnője, lehet, hogy emiatt van.
2012. dec. 2. 17:46
 3/7 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok?
2012. dec. 2. 17:54
 4/7 A kérdező kommentje:
Ő 25, én 21.
2012. dec. 2. 17:55
 5/7 anonim ***** válasza:

Hova sietteted azt a szerencsétlent? Ez nem verseny. Biztos szeret téged, mert én lány létemre elmenekülnék a világ végére az olyan pali elől, aki állandóan követelőzik, hogy menjek már hozzá.

Türelem kell az ilyenhez.

2012. dec. 2. 19:32
 6/7 A kérdező kommentje:

Soha nem követelőztem...

Nem is siettetem a dolgot, mert tudom, hogy ráér, de nála a szándék sincs még meg, és ez bánt.

2012. dec. 2. 19:44
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha a szándék nem lenne benne meg, akkor már rég lelépett volna, miután megemlítetted a dolgot.

Ragaszkodik hozzád, ezért a szándék megvan, csak fél a felelősségvállalástól kedves kérdező. Meg van ijedve.

Én is így gondolkodom, csak lányban.

2012. dec. 2. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!