Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a megoldás? A többi lent:
A barátommal kb 4-hónapja szakítottunk, és ő ezt a mai napig nem tudja feldolgozni,eleinte csak facebook-on írogatott,de most már ott tartunk,hogy figyel, amikor hazajövök, vagy ha elmegyek valahova és tudom,hogy jön utánam.
Már próbáltam vele beszélni,hogy fejezze be mert ez már zaklatásnak minősül, de nem érti meg.
Nem akarom bevonni a rendőrséget de egyre jobban félek,tegnap este durrant el teljesen az agya,felhívott,hogy itt van az ajtó előtt és szétveri az ajtómat ha nem engedem be.... és mivel egyedül lakok így nem volt segítségem, a szomszédomat kértem meg,hogy küldje el, amit sikeresen meg is tett, és jött egy sms nem sokkal utána,hogy "ezt még nagyon megbánod".
Ma lecseréltem a számomat, de ettől függetlenül nagyon félek mert bármikor felbukkanhat, mit tegyek?
Hát ha nem akarsz nagyobb bajt, akkor
1, Rendőrség
2, Átformáltatod valakivel az arcát, hátha abból tanul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!