Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi olyan vonzó a lányoknak az erőszakos, nagyszájú fiúkban?
Olvass utána interneten a nőknél ez valamiféle genetikai kódolás azokat a férfiakat keresik akik alfa hímek.
Manapság pedig úgy lesz valakiből az hogy a többi feje fölé emelkedik, kitűnik a tömegből ergo bunkó, tapló, erőszakos, nagyszájú.
Értve ?
Persze egy csomó olyan lány is szaladgál az utcákon akiknek nem a fixa ideája ez, na őket kell megkeresned.
lány vagyok, de nem tudom megmagyarázni. nem tagadom ,nekem is tetszett már ilyen srác, de nem csak az ilyenek jönnek be.
a kérdésre válaszolva talán azért, mert ez a viselkedés elhiteti velünk, hogy a srác meg tud védeni minket bármitől (mert nagyszájú, kemény...stb.) Nem feltétlenül jó ez, néhány csaj pofára is szokott esni, mert sajnos van, hogy csak a szájuk nagy és valójában tök gyávák. Egy csendesebb fiú is tartogathat meglepetéseket, ezért én nem zárom ki őket sem.
Oké, csak szerintem a nagypofájúság a gyengeség jele.
Az utolsó válaszoló pedig szerintem igencsak fontosat mondott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!