Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerelem lenne, vagy micsoda?
Figyelt kérdés
Szóval ha megérint, vagy rágondolok bizsereg az egész testem, s ez nem fordult elő semelyik másik fiúnál sem!Ugyérzem szeretem, de van olyan pillanat, amikor meg megijedek, s nem tudom, olyan közömbössé válik, vagy olyan fura.Nem tudom mit érzek, mi tévő legyek?Mi ez szerelem, vagy csak fellángolás, vagy mi?
lécci ne hurrogjatok le!!!
a válaszokat előre is köszi!!!
2009. aug. 18. 20:07
1/5 anonim válasza:
Intim kérdés be is nedvesedsz ha átölel pl?Mert ha igen akkor valami van de még nem az igazi.
2/5 anonim válasza:
HURRRRRRRRRRR!!!
Na jó csak hülyéskedek:D
lehet csak stresszelsz, leblokkolsz, vagy nem vagy hozzászokva
3/5 A kérdező kommentje:
Elsőnek! igen
2009. aug. 18. 20:44
4/5 anonim válasza:
az első vagyok akkor vigyázz nehogy elkapjon a gépszijj mert ha igazán beszerelmesedsz és nem kölcsönös, kifogsz borulni,nem beszélve nem tudsz önmagad lenni kifordulsz önmagadból ,és ez nem olyan jó ,nem Te leszel.Egyre vigyázz ne hanyagolj el barátot,tanulást,munkát mert megbosszulja magát.TAPASZTALAT
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a jótanácsot!
2009. aug. 18. 21:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!