Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másodlagos férfi nem jellegeket tudnátok írni?
Figyelt kérdés
szőrzet,mélyebb hang,keskeny csípő, széles váll tudnátok még?? :)2012. dec. 1. 20:55
11/20 A kérdező kommentje:
Most gondolod,hogy újat mondtál? :D
erősödik a csontozat+izomzat= erősebb testalkat
mélyebb hangszín ( nem magasabb)
keskeny csípő, széles váll
erős szőrzet... ezeket mind én is írtam, de azért köszi,hogy vetted a fáradságot megkeresni, maradt az emlő, de az inkább mellékes,mert a férfiaknak igenis van emlője! csak nincs kifejlődve úgy,mint a nőknek :)
2012. dec. 1. 21:37
12/20 anonim válasza:
Ezeket csak azért linkeltem be, hogy igenis vannak cikkek a férfi nemi hormonokról is. Istenem, miért kell ilyen rosszindulatúnak lenni. Nem értelek esküszöm. Nem volt fáradtság, nagyon élvezem a veled való "beszélgetést" ;)
13/20 A kérdező kommentje:
Akkor rosszul fogalmaztam az elején: ennél több férfi nemi jelleget nem találtam,és ehhez kértem volna gyors segítséget.Örülök neki, én is.;)
2012. dec. 1. 21:55
14/20 anonim válasza:
Szuper! Az egyik oldal a "későbbi férfias kopaszodást" is ide említi. Látod, lassan meg is vagyunk a héttel :P
15/20 A kérdező kommentje:
:D amúgy én úgy tudom,hogy a másodlagos nemi jellegek serdülőkorban kezdenek kialakulni,szóval emiatt nem vagyok biztos benne,hogy jó,de ez előbb eszembe jutott h a lányoknál több a zsírszövet(a fenéken mondjuk),míg a fiúknak izmosabb ;)
2012. dec. 1. 22:07
16/20 anonim válasza:
A házipatika oldalán a kopaszodást is odaírták. Nem tudom, hogy jó-e. Szerintem egyébként nincs több. Már mindenhol csak ugyanezeket írják.
17/20 anonim válasza:
Az izomzat nagyobb és erősebb, csontrendszer szintúgy, valamint az alsó állcsont a fülnél szögletesen hajlik (nőknél kerekebb a forma), és maga az állcsúcs is jobban kiemelkedik. Hirtelen ennyi jut eszembe az általad felsoroltakon kívül :)
18/20 A kérdező kommentje:
De jó, ezek jók lesznek! :) köszönöm szépen mindenkinek :D (anonimus te meg írjál visszafele, mert lemaradsz a jóról..)
2012. dec. 1. 22:19
19/20 anonim válasza:
örülök, hogy mégsem nyírtátok ki egymást :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!