Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A volt barátom, és még mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A volt barátom, és még mindig szeretem, pedig már szinte egy év eltelt h szakítottunk, és neki is voltak kapcsolatai és nekem is. De akk most mi van köztünk?

Figyelt kérdés

A sulinkban volt egy fiú(már elballagott) és elég helyesnek számított,ezt ki is használta,és egyszerre több lánynak is udvarolt...Aztán összejött velem,és többször haza is kisért meg jól elvoltunk, de az osztálytársnői előtt nem igazán mert felvállalni...csak a fiú haverjai előtt.Később kiderült h míg velem járt, több lánynak is fűzte a fejét...Többször megbocsátottam neki,mert nagyon szerettem,de aztán egy leendő osztársnőjének megtetszett,és tudtam h neki is tetszik,(mert a fiú huga az én barátnőm),és ink. szakítottam a fiúval,mint h még egyszer átverjen...Aztán voltak nekem is kisebb kapcsolataim,de semmi komoly...Neki is voltak,de neki sem voltak komolyabb dolgai.Aztán egyszer találkoztunk buliban és táncoltunk...Azóta felvettük újra a kapcsolatot,de tudtam h neki nem én tetszem,hanem egy másik lány.De azért írt nekem is sziveket,meg ilyen dolgokat.Aztán másik buliban megint táncoltunk és smároltunk is,pedig elméletben még akk is tetszett neki a másik lány.Aztán voltunk együtt ilyen nyári munkán,meg az apukája a tesója(barátnőm) meg még 3barátnő.És folyton velem volt,meg mikor ketten voltunk átölelt,átkarolt...A szülei tisztára úgy kezelnek engem,mintha a barátnője lennék,pedig nem is járunk,de tudom,h ő is érez újra valamit irántam,mert figyelmesebb velem,mint régen,de sok lánynak tetszik még mindig,és tudom h ő ezt élvezi...de már a járás témát is felhozta egyszer...Én szeretem,újra vagy még mindig,nem tudom...De fogalmam sincs,h mit kéne vele csinálnom:megmondjam neki h szeretem?vagy várjak hátha ő lép?de ha nem lép?vagy haggyam,mert újra átverne?

Örülnék tanácsoknak.És bocsi h kicsit hosszúra sikerült...

2009. aug. 18. 17:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia!Szerintem ne várd meg míg ő lép.Mond meg neki,hogy te még mindig szeretnél vele kapcsolatot.Nem azt mondom,hogy alázkodj meg előtte,de bnőmnek is volt hasonló,de ő nem lépett semmit és elveszítette.Legalább megtudod,hoyy ő szeretne e veled újra kapcsoaltot,vagy sem,ha pedig nem,akkor nem kell rajta tovább filózni.És szerintem azért nem tudod még elfelejteni őt,és szereted még,mert ott van még az életedben.(bár azt nem irtad hogy sűrűn futtok e össze)És sajnos van olyan fiu,aki igy szórakozgat a lányokkal.Nem ő az eggyetlen ...:(
2009. aug. 18. 18:12
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

Hát,nem igazán szoktunk összefutni,csak az így agusztusban találkoztunk gyakran.Meg ő is kereste a társaságom,vagyis h találkozzunk...

2009. aug. 18. 20:08
 3/5 anonim ***** válasza:
hát vannak ilyen fiúk,akik ezt csinálják.De ha ujra összejönnétek,akkor se tudnál nagyon megbízni benne nem?
2009. aug. 19. 07:24
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát,csak nagyon nehezen,bizonyítania kéne.Meg ha össze is jönnénk,én minden egyes nézésekor,amikor ránéz egy lányra,kiakadnék...tudom,h túl reagálom,de tuti ez lenne....:S
2009. aug. 19. 17:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok,nagyon féltékeny tudok lenni,sok lány ilyen :S Hát nagyon kéne akkor bizonyitania....
2009. aug. 20. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!