Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek kell valakinek ilyen hülyének lennie?
Figyelt kérdés
Kb. 2 hónapja elhívtam azt a lányt aki tetszett nekem egy buliba, ő azt mondta hogy még eldönti jön-e. Majd 1 héttel később a haverom írt a lánynak, de a haverom tudta hogy a lány nem bírja ennek ellenére is írt (a csajokkal elég idióta módjára viselkedik), és flegmán elkezd neki írni (kb. ezt írta): ''csá na akkor mi lesz?'' meg ''a haverjaim meg akarnak d*gni''.. A csaj egyből megsértődött, és ezzel el is intézte nekem a haverom ezt az egészet, pedig tudta hogy bírom a csajt, és már szóba sem áll velem a csaj.2012. nov. 30. 22:55
11/13 A kérdező kommentje:
Illene, de ő messze áll az ilyen dolgoktól, valahol megismer egy csajt, és az 100%, hogy még aznap elszúr valamit, szóval nem tudom, hogy lehet valaki ennyire balfék, meg ha már magának elszúrja akkor már legalább nekem hadd jöjjön össze egyszer valami az életben...
2012. nov. 30. 23:23
12/13 anonim válasza:
Lehet,hogy attól érzi magát nagy arcnak,hogy idiótán viselkedik.Biztos nem kapta meg otthon a kellő figyelmet,és ezért viselkedik így.Egyszer majd csak kinövi. :D De ha zavar a viselkedése,akkor ne az ő társaságában akarj becsajozni! :D
13/13 anonim válasza:
Odamész a csajhoz, megfogod a kezét, szemébenézel, és elmondod, hgoy mi van.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!