Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek kell valakinek ilyen hülyének lennie?
Figyelt kérdés
Kb. 2 hónapja elhívtam azt a lányt aki tetszett nekem egy buliba, ő azt mondta hogy még eldönti jön-e. Majd 1 héttel később a haverom írt a lánynak, de a haverom tudta hogy a lány nem bírja ennek ellenére is írt (a csajokkal elég idióta módjára viselkedik), és flegmán elkezd neki írni (kb. ezt írta): ''csá na akkor mi lesz?'' meg ''a haverjaim meg akarnak d*gni''.. A csaj egyből megsértődött, és ezzel el is intézte nekem a haverom ezt az egészet, pedig tudta hogy bírom a csajt, és már szóba sem áll velem a csaj.2012. nov. 30. 22:55
2/13 A kérdező kommentje:
De nem tudom, ha szóba sem áll velem... Szóval ezt lényegében elintézte már nekem.
2012. nov. 30. 22:58
4/13 anonim válasza:
ovi....
egyébként meg mondd el neki,vagy hívd fel,hogy tényleg így volt...
5/13 legly válasza:
Üdvözletem!
Mindenre van esély.. ha tényleg tetszik akkor harcolj érte.. akarj vele beszélni! Te vagy a férfi, próbálj előre gondolkozni, hogy mik lehetnek a lépések utána meg ilyesmik.
Ha szeretnél kérdezni valamit, privátba ha megkérhetlek, mert azokra emlékszek is és válaszolni is fogok biztos!
Üdvözlettel
Legly
6/13 anonim válasza:
Miért, nem igazat mondott?
Ezt a kategória is megerősíti.
7/13 A kérdező kommentje:
Ja, csak nem hiszem hogy úgy kell valakit elhívni, hogy na mi lesz? A haverjaim meg akarnak d*gni...
2012. nov. 30. 23:04
8/13 anonim válasza:
Mondd meg a haverodnak,h ha nem simítja el neked,akkor őt fogod seggbevágni a csaj helyett! :D
9/13 A kérdező kommentje:
Bocsi, de nem vagyok ferdehajlamú. :) Egyébként meg amilyen hülye, biztos nem tudná ezt elsimítani, max. még rontana a helyzeten (pedig nem tudom, hogy lehet-e még ezen...)
2012. nov. 30. 23:11
10/13 anonim válasza:
Nyilván nem komolyan mondanád neki,de igazából a haverodnak illene elsimítani a dolgot. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!