Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ez? Miért utálok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Miért utálok meg emiatt embereket?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a problémám,hogy van pár ismerősöm,aki szorosabb érzelmeket táplál irántam,mint én irántuk.A helyzet az,hogy mielőtt ezt közölték volna velem,elég jóban voltam velük.Mikor ezt megtudtam,teljesen összezavarodtam,félteni kezdtem a barátságunkat,s végül odáig fajult a dolog,hogy kezdtem utálni őket.Folyton zaklattak,hogy csak egy esélyt adjak,stb.Volt már pár kapcsolatom,mind barátságból alakult ki.De ilyen sose volt.Nem értem miért van ez.Tudna valaki segíteni,hogy megtudjam, velem van-e a baj?

2012. nov. 30. 19:21
 1/3 anonim ***** válasza:
69%

Jártam már ugyanebben a cipőben sajnos.

Nem veled van a baj, hanem velük, amiért nem értik meg, hogy NEM, és jönnek, hogy adj esélyt. Ez nem szeretetszolgálat, hogy "najó, ajándékozok egy esélyt", és a szerelem nem így működik. Ha nem tudnak elengedni mint potenciális párjelöltet, és értékelni a barátságodat, akkor mehetnek a levesbe! :)

2012. nov. 30. 19:26
 2/3 anonim ***** válasza:
50%
Ez természetes, férfi és nő között nincs barátság. Szokták mondani. Az egyik félnek ilyenkor mindig bejön a másik, köztes megállapodás ilyenekben nem igen van. :)
2012. nov. 30. 19:27
 3/3 anonim ***** válasza:
60%
Ezért nem barátkozok csajokkal, csak felszínes kapcsolataim vannak velük, mert akihez közelebb kerültem elkezdtek érezni irántam. Viszont az a különbség, hogy én ezért nem utálom meg őket, viszont előfordult hogy a csaj engem azért megutált, mert visszautasítottam. Úgy tűnik a lányok nem tudnak mit kezdeni a konfliktusokkal és az utálatot választják:D:D 24F
2012. dec. 7. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!