Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelemes vagyok a tanárnőmbe! Hogyan felejtsem el? Volt valaki ezzel már így? Az segíthetne hogy, hogyan felejtsem el. Vagy hogyan sikerült neki elfelejteni? 13L
Ha még itt vagy:
én is megéltem ezt anno, bizony fellángolhat az ember bármilyen korú és nemű ember iránt, ésolyan nehéz osztályozni, hogy pontosan miféle vonzalom ez...
Azt tudom mondani, hogy az ilyen lehetetlen szerelmek is előbb-utóbb elmúlnek. Addig persze jól megkínozzák a kis lelkedet, de aztán vége lesz.
Utána beleszerelmesedsz valaki másba, és attól szenvedsz majd :)) Ilyen az élet...
Ezzel együtt az élet szép, örülj, hogy vannak érzelmeid!
Minden jót!
Nekem is van egy tanárom, akit nagyon birok, meg mindent meg beszelhetek vele, es ha nem latom keresem..
De ... Ez nem szerelem! Valamiféle rajongás vagy nem tudom :)
Én is éreztem már ilyen egy tanárnőm iránt, pedig én is lány vagyok... :/ Mondjuk ő fiatal, de nálam is ez volt, órán direkt mindig a legelső padba ültem, hogy közel lehessek hozzá és volt, hogy azon kaptam magam, hogy az első padban ülve, kb fél méterre a tanártól a melleit bámulom...Elég kinos volt, de remélem, nem vette észre >.< És kezdtem többet beleképzelni, úgy éreztem, hogy velem kivételez, mert nem szólt rám annyiszor, mint a többiekre..Mondjuk ez tényleg igy volt, de szerintem csak simán szimpatikus voltam neki, mert dicséretes 5-ös vagyok a tantárgyából és ilyen tipikus jókislány vagyok, aki sosem beszélget órán és mindig figyel xd Aztán nyári szünetben nem is láttam és tök szomorú voltam, hogy nem láthatom két és fél hónapon keresztül, aztán pár hét múlva úgy múlt el egyik napról a másikra az iránta érzett fellángolásom, mintha ollóval vágták volna el. Amikor év elején iskolába jöttem, ő is csak egy átlagos tanár volt számomra :D Bár még mindig szoktam néha ábrándozni róla, mert tényleg elég jól néz ki.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!