Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez mitől van és mit csináljak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mitől van és mit csináljak, hogy elmúljon?

Figyelt kérdés

Légyszi, ne nevessetek ki! Hetente egyszer-kétszer séta, vagy futás közben orgazmusom van, de egyszer volt, hogy éjjel erre ébredtem. Két hónapja kezdődött nagyjából. Egyszer tesin tötént, akkor azt mondtam, hogy nyilal a hasam, mert kinevetznének, ha elmondanám. Ma is megtörtént, mikor jötten haza, meg kellett kapaszkodnom egy kerítésben, hogy ne essek össze. Gondolkodtam, hogy elmondom anyának, de ez nagyon kínos, úgyhogy inkább megkérdezem itt, hátha volt már valakinek ilyen?

Tényleg ne cikizzetek, légyszi!

2012. nov. 30. 15:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet a nadrág vagy bugyi épp úgy dörzsöli vagy úgy sétálsz amivel felizgatod a pu.ncidat :$
2012. nov. 30. 16:02
 2/6 anonim ***** válasza:

Kell egy ilyen barátnő. :OO

19/F

2012. nov. 30. 16:07
 3/6 A kérdező kommentje:
De ne kelljen, ez tényeg rossz! Viccesen hangzik, de nem az, ok!?
2012. nov. 30. 16:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Miota van? Mennyi idös vagy? Volt-e a közelmultban valami változás a szexuális életedben? Mivel vannak összefüggésben esetleg? Elöfordulása egyre gyakoribb, vagy ilyen nem tünt fel? (Priviben is válaszolhatsz.)
2012. nov. 30. 16:09
 5/6 A kérdező kommentje:
Két hónapja kb. 15 vagyok, nem tudom, mitől van, nem csinálok semmit és még nem voltam fiúval.
2012. nov. 30. 16:13
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem aranyos :$ :D

Amúgy mondd el anyukádnak... lehet, hogy kínos, de nem hiszem, hogy normális dolog az ilyen spontán orgazmus... :/

Menjetek el valami dokihoz! :)

20f

2012. nov. 30. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!