Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk: ki az aki nudista?
Én kb. tiz-tizenöt éve. A lényeg a szabadság érzete.
Ma már eleve nem is járok olyan helyre, ahol fürdőruhát kellene hordani. Csak megfáznék tőle és olyan, mint ha korlátozni akarnának.
Csepeli tavakon 3 éve, idén voltam először Dél1en.
legjobb nyári élményeim közé tartozik. Várom már a nyarat! =) 22/F
Hali.
34 éves férfi vagyok, és mindig is nudista voltam mivel már a szüleimmel is jártunk nudizni. Személy szerint én annyira csípem a dolgot, hogy itthon szinte mindig pucér vagyok, nyaraláskor pedig első szempont, hogy ahová tartunk legyen lehetőség hódolni a dolognak!
Én is nudistának vallom magam. Kb. 6-8 éve voltam először nudizni, és nagyon bejött. Nem korlátoz a textil, egyenletesen barnulsz, teljes a szabadság!
Itthon is gyakran vagyok meztelenül (mint most), és szaunázni is textilmentesen próbálok (sajnos nem mindenhol megengedett). Szívesen elmennék meztelenül kirándulni is, de sajnos most a nudizáshoz sincs hölgypartner... Szívesen vennék egy hasonló érdeklődésű hölgyet balatonberényi strandoláshoz! ;) (37/F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!