Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha meglátnátok pl a buszmegállóban, vagy a parkban egy lányt aki sír és egyedül ül, mit gondolnátok róla?
Figyelt kérdés
2012. nov. 29. 17:46
11/24 anonim válasza:
Én is felvállalom, hogy elzavar, de mi van, ha nem! Ki lehet hagyni a lehetőséget? Nem!
12/24 anonim válasza:
Én szívesen odamennék megvigasztalni, de elküldene, mert csúnya vagyok és kicsi.
13/24 anonim válasza:
Jah, engem is lepattintana, mert szintén csúnya alacsony srác vagyok, ráadásul kis tömegű :(
14/24 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat .. ez után már nem fog zavarni hogy mit gondolnak rólam az emberek ha látják hogy sírok ..
2012. nov. 29. 18:46
15/24 anonim válasza:
Igen, én is alacsony vagyok, kis tömegű, prostizni is akarok de csak Debrecenben, meg amúgy is jó fiú vagyok, szóval úgy is elküldene. :(
16/24 anonim válasza:
én lány vagyok, és volt már rá példa, hogy sírtam az utcán, és azt gondoltam,hogy szánalmasnak tartanak az emberek. dehát néha megesik, főleg nálam...
17/24 anonim válasza:
Mi a fene van itt, alacsony, csúnya fiúk gyülekezete?! :D
Én is alacsony, csúnya srác vagyok és volt már, hogy odamentem egy síró lányhoz, de jött pár fickó és hátulról belém rúgdostak, aztán mivel full részeg voltam már nem is emlékszem másra. De mintha a csaj annyit mondott volna, hogy "mocskos pasik"!
18/24 anonim válasza:
Én is alacsony srác vagyok, de imádom a síró lányokat, ha meglátok egyet, akkor odamegyek hozzá és jól megölelem. Szerintem nagyon édesek! :)
19/24 A kérdező kommentje:
hát én elég sokat sírok, szinte minden nap , de nem nagyon szoktak oda jönni hozzám ..
2012. nov. 29. 21:08
20/24 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!