Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van ma itt? Összebeszéltek az alacsony, önbizalomhiányos pasik s a 'szűz vagyok és k*rvahoz akarok menni elsoként' tipusuak?
Figyelt kérdés
2012. nov. 29. 00:01
11/13 anonim válasza:
A tegnapi csata után, most ez van, holnapra meg összebeszéltek a blabla fogamzásgátlót szedő és a "szerintetek már nem szeret a férjem" nők... :)))
12/13 anonim válasza:
Nem értem nagyon, hogy miért fáj ez nektek ,akik kívül belül állítólag annyira világsztárok, hogy napról napra hárem pinákat tartanak a farkukra, meg mint a ganéba, úgy túrkálnak a jónök közt, akkor miért olvassátok a nyomorgó geccik topikját. Miért érdeklődtök egyáltalán ezek iránt az emberek iránt, miért zavar, hogy itt írják ki magukból az elba szott életük kínjait. Akinek van egy tökéletesen kiegyensúlyozott, álllatira nagyon örömteli élete, és annyira imád a párja kedves valagában tobzódni, az mért nem megy oda? Miért olvassa ezeket a szarokat? Nem kötelező itt olvasgatni ezeket ha útálod, kicsit így azt állítod ki magadról, hogy te ilyen ön szadomazoista vagy, hogy azzal erőszakolod magadat, hogy a lelki nyomorékok bánatát olvasod úgy ,hogy közben nem érdekel. Furcsa. Egyébként meg minden kérdés egy nyomorról szól. Egy önértékelési, ostobasági nyomorról. Mert gyagyás, hogy fingja nincs a nemi védekezésről, mert egy agymenéses kismama, mert lelki beteg, satöbi, és ahelyett hogy agoogleban rákeresne, itt fossák a kérdéseket. De ha téged abszolút nem érint, akkor okafogyott ezeket olvasni. És nem olvasom pl a vemhes nők agymenéseit, mert qvára nem érdekel. Ha téged ez nem érdekel, akkor minek írod, hogy mennyire útlod olvasni. Lépd át.
13/13 anonim válasza:
Én alacsony vagyok és ronda, nem önbizalomhiányos. A kettő ég és föld. Az önbizalmon lehet segíteni (ahogy meg is tettem, önbizalmam van valamennyi, különben nem tudnék próbálkozni csajoknál), viszont olyan ronda vagyok, hogy örülök, ha találok valakit, aki úgy tud rám nézni, hogy ne az undort lássam az arcán. Eddig egy pozitív visszajelzésem sem volt soha. Még egyszer sem hallottam azt senkitől, hogy legalább elfogadhatóan nézek ki. De nyilván a nagy lóról csak "önbizalomhiányos" vagyok. Ez hülyeség. Valahova már leírtam, hogy a szépség szimmetrikus Gauss eloszlást mutat, amiben a pasik 70-80% a szórás miatt átlagos kinézetű. Viszont léteznek 10-15%-ban nagyon helyes pasik, és itt jön a lényeg: 10-15%-ban rusnya pasik, akik nem feltétlenül önbizalomhiányosak, hanem tényleg ocsmányul néznek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!