Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk mi a velemenyetek egy 75B mellrol, nem tul kicsi? Vagy megfelel? Mekkora nektek az idealais, meg az hogy kozepes meretben az mekkoa?
Mire kell? Gyereket szoptatni már "A" mérettel is lehet. Ha viszont beállsz valahova, tehenek közé - akkor még a "JJJ" méretet is kiröhögik.
Szerintem a "B" méret akkora, hogy a viselője már valószínűleg a női nemhez tartozik. Amit "méret"-nek neveznek, az "E"-nél kezdődik.
Más meg másképp gondolja.
Mivel szeme neki is van, ezért valószínűleg az fog odamenni hozzád, aki a te méretedet kedveli. Amikor odamegy, akkor már nagyjából tisztában van a méreteiddel - és már akkor tetszik neki.
Ha majd láthatja és kézbe is veheti - akkor már oda is lesz érte.
néha jó lenne kicsit teltebb,de csak mert van 1-2 ruha amihez kicsi...
de amugy tökéletesen elég ekkora,legalább nem huzza a gerincem,pont elfér párom kezében,és ezzel együtt imád
22/L
Mennyi nő izgulhat azon, h mekkora a melle, miközben ha csak a melle miatt választják a srácok, akkor meg az a probléma. Tökmind1, hogy mekkora, ha alapban csinos vagy, és a belső tulajdonságaid is helyén vannak. Nem egy ismim van, akik szerint abszolút nem fontos a nagy mell. 75B a jól tudom egy átlagos méret... na ez meg a másik: ránézésre egy átlag férfi nem tudja megmondani, h az most 75 B vagy 80 C vagy akármi. Ha passzol a testedhez, akkor minden oké.
-Pet-
utolso valaszolo hany eves vagy?
nem lehet hogy enm tudja de ha picit nagyobb lenne akkor batrabban vennek fel olyan ruhat aminek nagy a dekoltazsa meg minden
Én A-s kosárral is bátran veszek fel kivágott ruhákat. :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!