Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, szerintetek mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek mennyire jó pasi Skrillex, sexy férfinak tartjátok?

Figyelt kérdés

Kort is írjatok ha kérhetem, és valami indoklást is!

Köszi!

2012. nov. 28. 11:54
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
köszi igen ! [link]
2013. máj. 22. 22:22
 22/24 anonim ***** válasza:
szerintem a zenéje is szar ..
2013. okt. 10. 10:05
 23/24 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy a Skrillex nem a csávó neve, hanem az "együttesé", vagy azé a zenegépé.
2014. szept. 9. 19:00
 24/24 anonim válasza:
Avicii-t se avicii-nek hívják, hanem Tim Bergling-nek. Skrillex a művészneve, a polgári neve Sonny John Moore. Nem tudom mennyire jó pasi, fiú vagyok. Viszont az új albuma bejön, annak ellenére, hogy ezelőtt nagyon nem kedveltem, pedig lelkes követője voltam a stílusnak.
2014. szept. 14. 09:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!