Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek mennyire jó pasi Skrillex, sexy férfinak tartjátok?
Kort is írjatok ha kérhetem, és valami indoklást is!
Köszi!
Szerintem jó pasi :D
Lehet furcsa az ízlésem :D de nekem tetszik :)
Álmomban megcsaltam vele a pasimat :D
Miért lenne jó Ellie-nek? Mert egy világszerte ismert producerrel hozzák szóba, akkor cikkeznek róla, több emberhez jut el a zenéje.
A meleg témát is marketingnak veszem, ugyanilyen megfontolásból. Amikor az a pletyka terjengeni kezdett, még akkor "csak" pár tíz/százezres rajongóserege(köszönhető a From First To Last-nak, többek között), és nem mellékesen producerkedésben még mindig csak feltörekvő egyén volt. Anno volt egy kép facebookon, olyan címmel, hogy "with my boyfriend". Feed Me(Spor) volt a képen, gondolom az újabb adag cikkezés nem ártott meg egyikőjüknek sem. Feed Me-nél is jött a rajongóáradat, gondolom sokan linkelték be egymásnak, hogy "nézzedmán, egy b_zi írta, sőt Skrillex pasija!!!", aztán meg is ugrott pl.: YouTube-on a Pink Lady nézettsége is ugrás szerűen növekedni kezdett.
Elvileg nem rég szakított ugyebár Ellie-Skrillex duó, a minap láttam is a Figue 8-et kilinkelve! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!