Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van két vágyam, hogyan válthatnám ezeket valóra?
Huszonéves fiú vagyok, és attól tartok ha eddig nem volt ezekben részem ezután sem lesz, ezért gondoltam, hogy aktívabban is megpróbálom őket megvalósítani. Amúgyis elég keveset tapasztaltam, éltem, szeretnék jó élményeket gyűjteni.
Az egyik hogy lássak két lányt egymással csókolózni. Lehetőleg minél tovább, hogy kigyönyörködhessem magam bennük :) Szerintem ez a világon az egyik legizgetóbb dolog, de csak felvételen láttam még, élőben szeretnék. Kinézetre elég ha nem olyan fiús leszbik.
A másik hogy egy lány összegyűjtse a nyálát, és átadja az én számba, akár csók közben vagy átcsorgassa.
Szóval tanácsot szeretnék kérni hogy hogyan tudnék ezekhez partnert találni. Leszólni nem érdemes, semmi értelme, mindenkinek van valami szokatlan dolog ami izgatja, nem hinném hogy ezek kirívó esetek lennének.
Én láttam már két csajt smárolni, olyanokat akik bárhol bármikor beválalják. Ha gondolod megszervezhetek egy találkát... :D
19/f
A nyálátadásos dolog engem izgat és nagyon nehéz volt rávenni a barátomat. Viszolyog tőle. Sajna :/
Előttem írónak igaza volt, keress magadnak egy perverz csajt ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!