Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a 30-as férfiak akik tinilányokkal szexelnek, nem undorodnak?
Tudom ez erős megfogalmazás,elnézést ha valaki megsértődött.De rengeteg olyan esetről hallottam,hogy egy ilyen idős férfi tizenéves lánnyal feküdt le.De hogy voltak képesek rá? Én biztos nem tudnám megtenni,mert hát könyörgöm ezek még kislányok! (nem a libidómmal van baj,minden este,10 óra munka után is szexelek a nejemmel), Ismerek pár ilyen lányt de sose kezdenék velük.A teste már egész jól kifejlődött egy-kettőnek,de lélekben még kislányok,még ha érettnek is hiszik magukat.Ezért nem tenném meg,mert nem akarok egy kislányt megbecsteleníteni..szóval mi viszi rá sok harmincast,hogy naiv,butuska kislányt keféljen? Ennyire ösztönlények,hogy mindegy csak vagina legyen? Miért nem keresnek egy érett,dögös huszas barátnőt,miért a kislányokat hajkurásszák? Szerintem ez elég szánalmas.
32/Ffi
Ez szerintem leginkább ízlés kérdése, kinek mi jön be.
Természetesen ez nem vonatkozik a törvényes korhatár alatti lányokra, aki velük kezd, azt én is mélységesen elítélem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!