Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs szex, de én akarom, akkor mitévő legyek?
2 hónapja nincs szex, mert a barátnőm "nem kívánja". Én viszont már nagyon akarom... itt a hétvége, egy jó alkalom, hogy összejöjjön, de már most sugallja, hogy nem lesz semmi... Pedig minden hétvégére megígéri, hogy milyen jót szeretkezünk... Aztán amikor oda kerül a sor, csak benyögi, hogy bocs, de ez fáj, az fáj, nincs kedvem...stb...
Hogy érjem el, hogy legyen szex? Megcsalás veszélye nem áll fent :)
F19
L18
Nem biztos.Neked kell eldöntened,hogy inkább más lánnyal kezdenéd elölről,vagy megér ő Neked annyit,hogy küzdj egy kicsit érte és magadért.
Ha az utóbbit választanád: elég bonyolult szitu,mert változtatnod kell a viselkedéseden. Nehéz ezt úgy elmagyarázni,hogy nem ismerlek. Az én praxisomban is volt hasonló helyzet,én úgy oldottam meg,hogy elkezdtem kicsit hanyagolni a csajt. Nem lógtam rajta,nem ugrottam azonnal,ha fütyült,viszont amikor találkoztunk,akkor igyekeztem nagyon domináns és férfias lenni vele. Pl. határozottan kezdeményeztem,és ha elutasított,egyszerűen hanyagoltam. Odaültem a gép elé,vagy olvastam valamit,és tojtam a fejére.DE! Nem sértődötten,mint egy óvodás. Úgy kell hozzáállnod,hogy Te teszel neki szívességet,Te teszel vele jót,ha szexelsz vele.Ha nem kér belőle,akkor az ő dolga,Te megvonod a figyelmed.Szóval eléggé át kell értékelni a magatartásodat,mert addig,amíg a szexre úgy tekintesz,mint szükségletre,amiben rá vagy szorulva,addig ki vagy szolgáltatva neki,és az minden,csak nem izgató.
De amint érzi,hogy Te domináns férfi vagy,aki más nőtől is megkaphatná,amit akar,egyből kívánatosabb leszel a szemében. Érthető a dolog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!