Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj hogyha valaki nagyon ápolt és ad magára ha csaj akkor pláza cica ha pasi akkor divat b*zi?
Szerintem irigység,mert az illető tegyük fel szidja aki jól néz ki,nah ezzel saját kis önbizalmát próbálja palástolni,hogy mivel neki nincsen,és lusta is tenni vmit,mert hát könnyebb a TV előtt ülni és pályinkát inni és zsíros kenyeret enni hagymáva'.Tehát mivel lusta ezér aki add magára ezzel a saját magát nyugtatja,hogy úgymond szídja őket,hogy ugyan már há ezek ilyenek olyanok,izomagyú,hülye p_csa,közben meg hazudik magának mert szeretne úgy kinézni meg szeretne egy olyan csajt/pasit magának csak ezzel elintézi,hogy jó van a úgy ahogy van.
Kicsit megcsavartam de ez a lényege.
22F
nincs azzal semmi baj hogyha valaki ápolt, és törődik a külsejével.
Azzal van baj hogyha kedvenc helye a pláza és minden flitteres szart felvesz, meg kiteszi a bazi nagy világítós övcsattját, na azzal van baj.
Nah először is, nekem is vannak márkás cuccaim, (nem ilyen D&G, vagy Gucci azért, pedig jók xd), megyek fodrászhoz, kozmetikushoz, figyelek a divatba, és néhány cuccot veszek amit beleviszek a meglévő ruhatáramba. Szeretem és követem is a divatot.
Lehet abban vmi, hogy azok teszik ezt akiknek nincs önbizalmuk, nekem sincs, de szerintem mindennek meg van a maga helye. Egy 10cm-es magassarkút ne hordjon az ember lánya pl.suliba.
Azon kívül, a férfitéren mindenkinek más az izlése, és ez ettől szép. Vannak akik az őserdő hőse típusra buknak, van akik nem. Ha a divatoló fiúk divatb*zik lennének, akkor Brad Pitt sem lenne az aki, és ott ahol most van.
Végül, A MINISZOKNYÁS LÁNYOK NEM SZABAD K****k, ÉS NEM SZABAD PRÉDÁK, egy csaj csak akkor uttcasarki, ha úgy viselkedik. Egyébként rájuk lehet hajtani ki tudja, de ha lekoptat, akkor ne nyomulj tovább!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!