Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem szeretek nő lenni. Van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeretek nő lenni. Van még valaki így vele? :S Megindokolnátok? :S

Figyelt kérdés

Én azért nem, mert túl sok mindent várnak el a nőktöl, holott le is nézik őket. :S Kínlódnunk kell (szülés, menses...), és mindig megfelelnünk... :(

17/L

Kort legyetek szívesek írni!

2009. aug. 17. 16:21
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Ez jusson eszedbe akkor is, amikor azt mondod a barátnődnek, hogy ne aggódjon, majdcsak megjön...

Na jó ez csak félig vicc volt, amúgy persze, igazad van, hogy mindkettőnek vannak előnyei + hátrányai. Bár nem tudom, az én barátom nagyon sok figyelmet+ kedvességet kap tőlem, ugyanannyit, mint én tőle. Meg társaságban a barátaimmal is így vagyok.

2009. aug. 18. 00:46
 22/29 anonim ***** válasza:

Utolsó előttinek:

valóban igaz, hogy a figyelmet és a törődést lehet irigyelni a nőktől,

DE:

ez akkor és csak akkor jár nekik, ha szépek.

Amíg a nő legfőbb (egyetlen?) értéke a szépsége, addig ez így lesz.

A férfiaknak sokkal több lehetőségük van ennek kompenzálására, az egyéniségük kibontására. A vonzerejüket növeli a tehetség, a hatalom, a tevékenység, a humor, a pénz stb. ezekért lehet tenni és küzdeni. A szépség sajnos nem ilyen.

2009. aug. 18. 22:52
 23/29 A kérdező kommentje:

igen. és a szépség nem mindenkinek adatik meg.

pl nekem nem. :/

2009. aug. 18. 23:10
 24/29 anonim ***** válasza:

Eggyik hülye haverom szerint,nincs csúnya nő,csak kevés pia!XD

Na jó ez tényleg csak vicc:DDe amúgy szerintem nincs csúnya nő,mert mindenkiben benne van a szépség,csak meg kell találni a hozzád illő stílust,minden téren,öltözködés,smink,haj viselet,stb...

Igazán nagyon,de nagyon kevés olyan nő van akikről azt lehet mondani,h nagyon csúnyák és magyarországon nemigen van ilyen lány.Legalábbis midenki formálható valamilyen szinten és ki lehet hozni a maximumot a szépségéből.

2009. aug. 19. 23:15
 25/29 A kérdező kommentje:

igen csak éppen kinek mi a szép. =)

nekem meg teljesen mást jelent ez mint az átlagnak. azt hiszem legalábbis. :D

arrol pedig, hogy Magyarországon nincs csúnya nő/lány...

nem nyitok vitát. de élő példa vagyok. xD

2009. aug. 22. 16:14
 26/29 anonim ***** válasza:

[link]

Ezek után mond azt,h nem szeretsz nő lenni!!!

2009. aug. 27. 21:36
 27/29 A kérdező kommentje:
ez kész b*szzus, mindent a szexhez kell kötni???? O.o
2009. aug. 27. 22:53
 28/29 anonim ***** válasza:
0%
én imádok nő lenni mert a barátom kihozza belőlem tisztel és istenít...ne nyávogj....dugj
2009. aug. 28. 04:50
 29/29 A kérdező kommentje:
bocs ha mindenkinek a dugáskörül forognak a gondolatai akkor inkább hagyagoljuk a válaszokat, oké? :'D
2009. aug. 28. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!