Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem szeretek nő lenni. Van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeretek nő lenni. Van még valaki így vele? :S Megindokolnátok? :S

Figyelt kérdés

Én azért nem, mert túl sok mindent várnak el a nőktöl, holott le is nézik őket. :S Kínlódnunk kell (szülés, menses...), és mindig megfelelnünk... :(

17/L

Kort legyetek szívesek írni!

2009. aug. 17. 16:21
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
59%
nos nézd én 18/F vagyok picit egyetértek....de mégsem....ne higgyétek hogy nektek oan rosz...és nekünk? akik majd eltartjuk a családunkat és dolgozunk értetek és a gyerekekért?...az örökös harcok.....nehogy azt hid hogy ti a menses-el és a szüléssel annyival rosszabb helyzetben vagytok
2009. aug. 17. 16:25
 2/29 anonim ***** válasza:
82%
sztem nem rosz lánynak lenni oké ott van a mensi meg a szülés de mellette otthon lehetek a kisfiammal holott a férjem folyamatosan dolgozik hogy eltarthasson minket mégis marad ideje a kényeztetésemre...szóval nem hiszem hogy a nőknek/lányoknak rosszabb dolga lenne
2009. aug. 17. 16:27
 3/29 anonim válasza:
89%
Most lehet nem fog tetszeni, de én fiú vagyok (22) és pont azokért, amit írtál én is örülök, hogy FIÚnak születtem. (nem kell a véleményemért lepontozni, korrekt választ adtam a kérdésre). De nem nézem le a nőket, és tényleg nagyobb elvárás van feléjük.
 4/29 anonim ***** válasza:
82%
ja és 27/L voltam
 5/29 anonim ***** válasza:
70%

én szívesen lennék jó csaj, mert megkapnék olyan klassz srácokat is akiket így nem :(

19/F

2009. aug. 17. 16:28
 6/29 anonim ***** válasza:
86%

utolsó: hmmm...fiúkhoz vonzódsz? ;) egyébként nem mintha baj lenne csak kérdezem.

Én egyébként szeretek nő lenni,de nem hiszem hogy bárkinek is meg kéne felelnünk saját magunkon kívül.A szülés meg olyan dolog,hogy az sem kötelező.Ha nem akarsz,nem szülsz..:) Így csak a menzesz marad,amit aláírok,hogy nem jó,de ki lehet bírni azt a pár napot.Aki meg engem lenéz,az magát minősíti.Ilyen pasikkal nem állok szóba :S

Szeretek nő lenni,mert szép lehetek,csinos ruhákban járhatok,a zöldségesre elég rámosolyognom és a szebb almát kapom stb stb. Ujjam köré csavarhatok bármilyen pasit,és vannak érzéseim,ki tudom őket mutatni némely pasival ellentétben...

Meg persze életet adhatok majdan amikor szeretnék.Ez egy nagy csoda! Sok pasi ezért irigyel ám minket! 28/L

2009. aug. 17. 16:37
 7/29 anonim ***** válasza:
73%

Én imádok nőnek lenni, szerintem meg nem hogy hátrányunk, egy csomó előnyünk van az életben. Annyi, hogy mindig ápoltnak és szépnek kell lenni, de ez jó dolog. Én imádok szépítkezn, nőnek lenni nagyon jó!!A menstruációt pedig meg lehet szokni.

Sok sikert!

18/L

2009. aug. 17. 16:43
 8/29 anonim ***** válasza:
81%
Annyiszor élvezel el egymás után, szünet nélkül ahányszor akarsz. Na, jobban érzed magad?
2009. aug. 17. 16:43
 9/29 anonim ***** válasza:
73%
Én vagyok a 16:43-as, még az eszembe jutott, hogy biztos szűz vagy... Ha már lett volna baráétod, akkor lett volna ki megmutassa, hogy mennyire jó nőnek lenni. Szerintem jó lenne ha lenne egy barátod, aki mellett nőnek tudnád érezni magad. Járj töbet ruhába, szoknyában, érezd meged hölgynek. Flörtölj a pasikkal, szemezz velük, majd ha ráérzel erre, akkor garantálom, hogy nagyon fogod élvezni, hogy nő vagy. Sminkelj, legyél minél nőiesebb...
2009. aug. 17. 16:51
 10/29 A kérdező kommentje:

köszi a gyors válaszokat!

na, itt a probléme. ezeket a nőcis rucikat meg szolid sminkeket gyűlölöm!!!! :'(

hosszunadrágot hordok mindig, sosem hordok nőies cuccokat... talán ami nőies az a hajam(ami igaz, nem vmi szép, mert most leis nőtt, meg amugy szines. :D), az idióta alakom(körte vagy mi),és a sminkem...bár az sem vmi szolid.sőt. :)

volt barátom, nemakarom részletezni, de azt hittem szétverem...idiegesítő! :S(igy röviden, tömören)

egyedül lennék ezzel az érzéssel? o.O

2009. aug. 17. 16:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!