Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi erről a véleményetek? Lent!
A párotokról mindig is tudtátok, hogy szeret túrázni, szereti az izgalmas expedíciókat stb.
Aztán egy vényi járás után közli, hogy ő tervez olyanokat, hogy elmegy megmászni a Mount Everestet, csónakkal áthajózza az Atlanti-óceánt stb. Nektek ez nem esne rosszul? Olyan, mintha egy kicsit felelőtlen lenne, és nem törődne veletek, ezek az expedíciók fontosabbak lennének neki, mint a kapcsolatotok (avagy a saját élete). Ti hogy reagálnátok erre? Nem esne nektek rosszul?
és ugye az óceánon még térerő sincs, és több hétig izgulhatok majd iránta, hogy ma még él-e vagy se!!!
szerintetek egy normális fiú ezt megtenné a barátnőjével???
de az a baj, hogy én nem vagyok ilyen mentalitású..
meg én szeretnék egyenlőre a sulival foglalkozni, a barátaimmal, családommal...
én nem a hírnévért élek!
a fő célom az érettségi, utána meg egyetem...
de ő ezeket meg pár éven belül akarja csinálni, de azt mondta, ha nem szeretném, nem csinálja...
visszatartani se szeretném őt, de mégis..
de tuti megcsinálná...
ő már az életében olyan sok dolgot csinált, hogy én csak néztem..
ezeket is tuti megcsinálná...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!