Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden fiúnak sablonemberré kell válnia, ha barátnőt szeretne magának?
a hétvégén, pénteken az egyik ismerősöm születésnapját ünnepeltük. Amikor vége lett a bulinak (háznál kezdtük, szórakozóhelye4n folytattuk), még beszélgettünk egy kicsit. Szóba került köztünk a többi ember is, akik ott voltak és akkor kimondta, amire én is gondoltam. Az összes ember nagyjából belefoglalható egy sablonkeretbe. Puccos ruha, hajviselet, cipő szintén "felturbózva", emellé "nagyon beképzelt és/vagy nagyon hülye vagyok" viselkedés. És eszembe jutott ekkor az is, amit itt a fórumon olvasok gyakran srácok kérdéseinél, mit is kellene tenniük: "Gyúrjál, vegyél új ruhákat, csináltass új frizurát és legyél vagány!"
Az én kérdésem a következő: Valóban ez lenne a helyes és egyetlen út? Nem vagyunk egyforma karakterek és nem válhat mindenki ilyenné. Van, akinek jobban, van, akinek kevésbé fekszik ez a stílus. És legfőképp, nem lehet, hogy esetleg sok lánynak már akár csömöre van az ilyen emberektől, mert lassan már semmilyen más fiú nem is próbálkozik nála, csakis ezek a "mesterséges superman"-ek?
Igazad van, de ugyanakkor mégse.
Nem kell besorakozni semmilyen kategóriába tudatosan. Mindenki legyen olyan, ami jól esik. Öltözzön és viselkedjen kedve szerint, ne egy kategória szerint.
Aztán meg úgyis akaratán kívül bele fog esni valamelyik kategóriába. Túl sok ember él a földön ahhoz, hogy valaki egyedi legyen. Így viszont mindenki megtalálja a hozzá illő párt, tehát nem kell erőszakkal bekategorizálni magad valahova.
Nem, nem ez a helyes és nem ez az egyetlen út.
Nekem is van saját egyéniségem, utálom a divatot, nincs hajam, tele vagyok tetoválva, edzek de nem a jó kinézetért hanem az állóképességért hogy túra alkalmával ne fulladjak le és az ismerőseimet meg tudjam védeni, sosem hordtam "menő" cuccokat, nem hallgatok divatzenéket, nem járok diszkóba legfeljebb koncertre de oda sem sűrűn, kocsmába szintén nem...és mégis megvagyok, élem a világomat.....
Vannak olyan lányok, akiknek ez jön be, és nem az uniformizált divatk.csögök hidd el.
Én minden lánynál tisztáztam, hogy így élek, ezek a szabályaim, a törvényeim ilyen vagyok...ha kell, kell, ha nem, akkor fel is út, le is út. Úgy fogom fel, hogy akinek ez nem jön be, attól úgysem akarnék semmit.
Nem kell vagánynak lenni, éld az életed, ahogy neked jól esik, egyszerűen, szerényen, visszahúzódóan...ha látszódik rajtad, hogy normális vagy, akkor úgyis találsz lányt, aki szintén normális. Aki meg emiatt kerül, az úgyis olyan lány, aki nem normális, szóval attól ne is akarj inkább semmit!
Akikkel eddig együtt voltam, el tudtak fogadni így is...
Rövid az élet, gondold meg, túl rövid ahhoz, hogy megalkudj és megjátszd magad mások kedvéért....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!