Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze fogunk jönni a sráccaal?
Figyelt kérdés
Tegnap volt a búcsú megismerkedtem egy német sráccal.Kicsit tudok németül nagyából értyük egymást.Már az első alkalommal szárja puszi volt de nem tudtam elkérni a tel számát csak az enyémet kapta meg vissza fog hívni? viszont van három barátja és azok is beindultak nekem ők nem kellenek hogyan koptassam le őket? És szerintetek aki nekem tetszik abból lehet valami tudom hol lakik de nem merek becsöngetni.mert hát a szüleik nem tudnak semmit. nagyon tetcik fülig belezúgtam működni vog ?2009. aug. 17. 13:29
1/6 anonim válasza:
Te még magyarul sem tudsz, nemhogy németül! :)
Ha hív, akkor tetszel neki, és akar valamit, ha nem, akkor nem, ennyi.
2/6 anonim válasza:
,,beindultak nekem" hát figyelj sztem izé szóhoz se jutok xDDDDDD
3/6 anonim válasza:
xDxDxDxD Ez télleg viccesre sikeredett xD
Becsöngess-e? Aztán minek??
Ha neki megvan a számod, úgyis keres ha tetszel neki.
Ha meg nem akkor ott van a többi haverja akik beindultak rád xDxDxDxD L/22
4/6 A kérdező kommentje:
bocs d nem minden btű büködik a billentyűn
2009. aug. 17. 15:10
5/6 A kérdező kommentje:
meg fél éve vagyok magyar o.
2009. aug. 17. 15:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!