Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Ti mit szerettek jobban ha egy férfi szőrös a testén és lejjebb vagy ha nem? és ha igen/nem akkor miért?
csak egyszerű kíváncsiságból kérdezem hogy miért jó az ha valaki szőrös:D én pl nem:D
18/F
2 helyen nem birom a szõrt a férfi testén: hónaljánál és a nemi szervnél.
Más helyeken mit bánom én ha szõrös, de ott a csupaszra szavazom :)
Hát én nem értek egyet. A tök csupasz b.uzis és/vagy gyerekes.
Ne legyen dzsungel, de ne legyen tök csupasz.
2ik válaszoló vagyok
Én azt hittem saját véleményt kell írni, úgy tettem és lepontoznak??? Érdekes...Ha hazudnék azt dijaznátok mi?
Ki is tilthattok nekem olyan mindegy akkor is úgy fogom gondolni!!!Errõl ennyit...
Pontosan ezt mondom, hogy nem lehet nekem is az a véleményem mint a többi embernek.
Attól mert én azt mondtam, hogy egy-két helyen nem szeretem a szõrt még a válaszom nem biztos, hogy nem hasznos. Ugyanis itt véleményre volt kíváncsi a kérdezõ.
De kezdem unni, hogy minden kérdésnél ez van, hogy valaki cirkuszol egy másikkal, ugyhogy inkább hagyom pontozgassátok egymást ha nektek ez a fontos, s ha valaki nem ért egyet a másikkal akkor már rögtön baj van.
Na pá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!