Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg én vagyok ennyire lemaradva?
Figyelt kérdés
Tegnap találkoztam egy sráccal, akkor találkoztunk először,ő is a társaságomba volt és be volt rúgva!Odaült mellém és ilyeneket kérdezett, hogy szoktam-e az xy-nal kefélni, meg, hogy beleülhet-e az ölembe, meg ilyeneket.Kérdeztem hogy hány éves azt mondta találjam ki, hát mondom 18!és kérdeztem, hogy szerinte én hány vagyok!azt mondta 12!és kérdetem, hogy miért.Erre az volt a válasza, hogy egy 17 éves lány nem igy viselkedik!Szóval ha nem ülök bele az ölébe, meg nem csinálok ilyeneket, akkor már le vagyok maradva?Hogy kéne viselkedni egy 17éves lánynak?Télleg én csinálom rosszul, hogy nem követem a "divatot", és nem vagyok kurv@???
Ne törödj ezekkel a megjegyzésekkel.Jol teszed,hogy nem követed a "divatot".Nem attól leszel több ,ha aprópénzre váltod a tested...Sot!Légy Te az aki nem megy a "divat" után,hidd el az aki igazán számit értékelni fogja.:) 18/L
2009. aug. 17. 10:32
2/12 anonim válasza:
Talán az a srác sem ennyire idióta, csak be volt rúgva. Olyankor az emberek megkattannak:D Egyébként jól tetted, hogy nem kelletted magad, az elég szánalmas. Én sem vagyok k*rva, és elégedett vagyok magammal, büszke vagyok arra, hogy nem lettem részeges r*banc.
17L
2009. aug. 17. 10:32
3/12 anonim válasza:
Jól csinálod és így fogsz a férfiak számára igazi értékké és egy nagyon értékes nővé válni, akit tisztelni lehet és megmarad a nagybetűs NŐnek, a divathajhászok meg ha kinövik szerencséjük van lesznek majd lelki sebeik, hogy engem mindenki kuv@nak néz meg csak arra kellek stb.
Gratulálok hozzá, hogy te nem vagy ilyen, s remélem sok ilyen lesz a földön mint te tapasztalat szerint a többség sajna nem ilyen. 28/F
2009. aug. 17. 10:38
4/12 anonim válasza:
Hát én 23 vagyok, de még hullarészegen sem ülők bele akárkinek az őlébe, még akkor se ha maga Brad Pitt az.
2009. aug. 17. 10:55
5/12 anonim válasza:
Le is kellett volna szopnod reflexből, nagyon le vagy maradva, így sose lesz belőled jó ribanc!
2009. aug. 17. 11:15
6/12 anonim válasza:
Nem Veled van baj! Ne aggódj! Te csak maradj olyan, amilyen vagy!!!
2009. aug. 17. 11:26
7/12 anonim válasza:
"Talán az a srác sem ennyire idióta, csak be volt rúgva."
De, de
Az a srác legalább ennyire idióta, de lehet, hogy még sokkal jobban.
Érdemes megjegyezni:
a részegség kihozza az ember valódi oldalát.
Aki részegen ilyen, abból józanul is kibújik a rossz tulajdonsága bizonyos helyzetekben.
2009. aug. 17. 11:37
8/12 anonim válasza:
sajnos már elég sok 17 éves csaj, de már a 12 is mindent megcsinál, amit a szennylapjaik írnak (Im, Bravo, Popcorn) meg amit a tévében lát.. legyél büszke magadra, hogy nem lettél olyan mint ők és nem vagy k*rva.
2009. aug. 17. 11:43
9/12 anonim válasza:
sztem azt kellett volna mondanod neki hogy nincs értelme az öledbe ülnöm egy iennel mint te úgyse tudnék semmit se kezdeni...:D az aztán szépen lelombozta voltna:D am nem vagy lemaradva csak nem vagy qrva
18/F
2009. aug. 17. 11:52
10/12 anonim válasza:
Ne is kövesd a divatot, nem kell, sokan vannak akik nem követik és tényleg ők az értékesek a férfiaknak.(a normálisabb férfiaknak)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!