Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki szerint nem leszbis a rágó ilyesforma átadása?
Szóval van egy lány aki saját bevallása szerint jól kijön a melegekkel de a leszbikusokól undorodik. ahhoz hasonlította magát mint egy átlagfiú fordítva(merthogy a férfiak szeretik a leszbiket de a homokat nem)
Nos pár hónappal a nyilatkozata után szájból szájba adott át egy rágót egy másik csajnak.én nem láttam csak mondták. abban van ellentmondás hogy tényleg szájból szájba történt e vagy ő harapott rá az amúgy is kicsi rágóra és a másik felét leharapta a másik lány. akárhogy is történt ilyet szerintem egy fullheteró nem csinál,de ő azzal védekezik hogy ez nem csókolózás volt tehát kuss nekünk. de ez akkor is azt bizonyítja szerintem hogy vannak ilyen olyan hajlamai nem?
értem mit akarsz mondani...de nem... mégsem értem
ez olyan mintha valaki azt mondaná:" nem vagyok piromán ,nem szeretem a tűzet de már felgyújtottam pár pajtát nincs ebben semmi"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!