Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiúknál is úgy van hogyha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúknál is úgy van hogyha rájönnek, hogy a lány gazdag jobban viszonyulnak hozzá?

Figyelt kérdés
2012. nov. 24. 13:05
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
50%
naná, ha meg tudom hogy gazdag, minél jobban azon vagyok hogy felszedjem és elvegyem
2012. nov. 24. 13:26
 12/28 anonim ***** válasza:
Alapdolgok! Fürdőmedence! HA HA!
2012. nov. 24. 13:28
 13/28 anonim ***** válasza:
Hát ez részemről sértő kérdés. Jártam gy fiúval akik elég pénzesek voltak. Nekünk nem volt/van olyan jó életünk mint nekik. És küldtek mindig húst, meg ruhákat stb...ez anyukámnak is rossz volt meg nekem is mintha lenéznének minket stb. én is máshogy viszonyultam az egészhez és meg is mondtam nekik, hogy ne küldjenek semmit mert ez nekünk így nem jó, rosszul esik stb. Én teljesen máshogy viszonyultam az egész kapcsolathoz. Már kiborultam mert mindig hoztak valamit. Közbe a gyerek is egyre nagyképűbb lett mintha ő lett volna a király. :) És nem tűrtem tovább szakítottam... :)
2012. nov. 24. 13:30
 14/28 anonim ***** válasza:

Én azt tapasztalom, hogy félnek a kitartottság érzésétől.

Most természetesen a normális pasikra gondolok.

Hülyén hangzik és lehet, hogy kiröhögtök, de sokszor átkoztam már magam az anyagi helyzetem miatt, a társtalanság kapcsán. Ez legalább olyan nehézségeket okoz, mint a pénztelenség. Persze röghelyesen hangzik, mert inkább ez, mint a pénztelenség, de nagyon nehéz kapcsolatot teremteni olyan fiúval, aki önérzetes, okos, kedves, és nem a pénzre hajt. Ezek tűnnek el egy idő után,

2012. nov. 24. 13:33
 15/28 anonim ***** válasza:

Én sem tudnám magam elképzelni egy sokkal gazdagabb lánnyal.

Jól keresek, felépítettem az életem, de úgy gondolom egy nő, akinek mindez az ölébe hullott nem tudná ezt becsülni.

2012. nov. 24. 13:44
 16/28 anonim ***** válasza:
72%

Miből gondolod, hogy az ölembe hullott?

Azt el sem tudod képzelni, hogy én teremtettem meg az egzisztenciámat? Egy jó ötletet kellett csak kiaknázni, és megy minden a maga útján.

Te mint férfi úgy gondolod, hogy csak férfi képes rá?

2012. nov. 24. 13:52
 17/28 anonim ***** válasza:
Na igen!! Nekem most az a tervem, hogy ameddig itthon élek és nem kell semmit sem fizetnem spórolok persze ha a szülök kérnek adok pénzt. De különben mind marad a bankszámlámon és jó pár milliót összegyűjtök, hogyha tovább lépek egyedül élek illetve ha összeköltözünk párommal legyen anyagi helyzetünk legyen félre tett pénz! :)
2012. nov. 24. 14:06
 18/28 anonim ***** válasza:
50%

A kérdezőnek válaszoltam nem neked. Légyszi tedd takarékra a feminista öntudatod. Ismerkedésnél is, mert 1000X zavaróbb, mint az anyagi helyzeted.

A kérdés arra vonatkozott, hogy a férfiak hogy viszonyulnak a gazdag nőkhöz. Én leírtam az én véleményem.

Az, hogy megteremted a saját egzisztenciádat tiszteletre méltó, nemtől függetlenül.

2012. nov. 24. 14:15
 19/28 anonim ***** válasza:
Én csak hozzá szóltam nem velem vitatkozol itt.. :D
2012. nov. 24. 14:19
 20/28 anonim ***** válasza:
61%

Engem nem érdekel hogy aki nekem tetszik annak menyi pénze van.

Mindig azt mondják apám meg a haverjai hogy gazdag lányt kell elvenni :/

Ha gazdag akkor ne nézzen le másokat, ne szólja meg a kocsinkat, a házunkat.

2012. nov. 24. 14:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!