Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknál is úgy van hogyha rájönnek, hogy a lány gazdag jobban viszonyulnak hozzá?
Én azt tapasztalom, hogy félnek a kitartottság érzésétől.
Most természetesen a normális pasikra gondolok.
Hülyén hangzik és lehet, hogy kiröhögtök, de sokszor átkoztam már magam az anyagi helyzetem miatt, a társtalanság kapcsán. Ez legalább olyan nehézségeket okoz, mint a pénztelenség. Persze röghelyesen hangzik, mert inkább ez, mint a pénztelenség, de nagyon nehéz kapcsolatot teremteni olyan fiúval, aki önérzetes, okos, kedves, és nem a pénzre hajt. Ezek tűnnek el egy idő után,
Én sem tudnám magam elképzelni egy sokkal gazdagabb lánnyal.
Jól keresek, felépítettem az életem, de úgy gondolom egy nő, akinek mindez az ölébe hullott nem tudná ezt becsülni.
Miből gondolod, hogy az ölembe hullott?
Azt el sem tudod képzelni, hogy én teremtettem meg az egzisztenciámat? Egy jó ötletet kellett csak kiaknázni, és megy minden a maga útján.
Te mint férfi úgy gondolod, hogy csak férfi képes rá?
A kérdezőnek válaszoltam nem neked. Légyszi tedd takarékra a feminista öntudatod. Ismerkedésnél is, mert 1000X zavaróbb, mint az anyagi helyzeted.
A kérdés arra vonatkozott, hogy a férfiak hogy viszonyulnak a gazdag nőkhöz. Én leírtam az én véleményem.
Az, hogy megteremted a saját egzisztenciádat tiszteletre méltó, nemtől függetlenül.
Engem nem érdekel hogy aki nekem tetszik annak menyi pénze van.
Mindig azt mondják apám meg a haverjai hogy gazdag lányt kell elvenni :/
Ha gazdag akkor ne nézzen le másokat, ne szólja meg a kocsinkat, a házunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!