Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérlek elemezzétek, a görbém, nem értek hozzá. Clostys vagyok. Kb. olyan november 30-ra nem várom. Mi a véleményetek?
Nem, nem csinálhatod rosszul :)
Amúgy onnan tudom, mert amikor eldöntöttük, hogy babát szeretnénk, elmentünk az optimális családtervező programra, és ott tanították ezeket. Nemcsak a reggeli hőt néztük, hanem a méhszáj és a méhnyaknyák változásait is.
Na szóval... Az hogy hol van, kb három kategóriába sorolható...
1. Amikor könnyen eléred.
2. Amikor nem olyan könnyen, de különösebb erőfeszítés nélkül.
3. Amikor elég magasra fel kell nyúlj ahhoz, hogy ki tudd tapintani...
Keménységre: amikor zárt, akkor kb olyat érzel, mintha az orrod hegyét tapintanád. Amikor nyitott, akkor kb mintha a nedves ajkaidat érintenéd meg, és ujjad leghegyét akár bele is tudod dugni...
Ami a lényeg: menzesz idejére a méhszáj lejjebb jön, és megnyílik, majd zárul, ezután felmegy... az ovu alatt fent felpuhul, és megnyílik...
Ezt követően újra zár... bár olvastam olyan oldalt is, ami szerint puha marad... nálam kemény volt...
és most jön a lényeg:
Ha bekövetkezett a megtermékenyülés, akkor fenn marad... ha nem, akkor visszaáll eredeti állapotába a köv. menzeszt megelőző napokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!