Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szép lányok belsőleg nem szépek?
Én vagyok ez a 8 as segfej, szóval a mai tinikhez szerencsére nincs nagyon közöm, 27 vagyok életkorban, és azért van rálátásom. A zömök csupán párkapcsolatfüggő nő szerintem, akiknek az egész életüket a szerelem, a partyzás meg a szex és new york tölti ki. Néha olvasgatnak valami szarságot, barátnőkkel viháncolnak és kész. Ez nekem kevés. Mi a fészkes fenéről lehet egy ilyen nővel beszélni?? Ja és Enrique Iglesiast hallgat még hozzá habnak a szartortára.
Igazából valami érdekesebb nőt szeretnék, nekem mindenem a testeddzés, mr. egészség vagyok, meg emellett szeretem a jobbféle zenéket, jó volna olyan nőt találni, aki szintén ezekben a körökben mocorog. Nyáron volt egy ilyen, de marha voltam,hogy kihagytam, de már mindegy. Természetes, kedves, beszédes és jó életstílusú lány volt. Valóban meg kell/ene/ becsülni, ha kifogsz egy gyémántot a kavicsok közül.
Azt nem-e akarnád kipróbálni, hogy egy olyan lányra hajtasz, akire amúgy nem tennéd? Meglátnád mi sülhet ki belőle, hogy esetleg egy kevésbé szemrevalóbb lányban nagyobb tartalom leledzik. Persze, lehet, hogy nem találsz semmit, de én kipróbálnám. Mint nő, egyébként azt tapasztaltam, hogy a visszahúzódóbb, csendesebb lányok, ha igazán közel tudsz hozzájuk kerülni, bennük sokkal több lehetőség, izgalom, szenvedély található és egál intelligensebbek is. Választhatnál próbaképp egy ilyet is.
Öltözködés alapján is lehet szelektálni, vannak jegyek amiket kerülhetnél. Keresd a természetességet, egyszerűséget, aki ezen az úton jár, az már agyban is eljutott egy szintre.
A tökéletlen mindig több, mint a tökéletes.
Sokkal egyszerűbb egy szép lányt találni, mint egy belsőleg szépet.
Sajnos a belső szépség egyre ritkább.
# 14/14
Ebben tokeletesen igazad van. Annyit meg hozza tennek, hogy ne azt vettem eszre, hogy a szepek kozott is van egy keves rendes es a csunyak kozott is van eleg ribi. De az mindkettonel kozos, hogy keves a normalis/rendes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!