Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kezdjük ott. Hogy 12/l vagyok....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdjük ott. Hogy 12/l vagyok. Van egy fiú az osztályomba, aki látszik, hogy belém volt zúgva, de én utáltam. Azóta változtak az idők, és megverték nemég ezt a fiút és én beleszerettem. (? ) (lent)

Figyelt kérdés

ma volt egy próba, rajtunk kívűl 6 gyerekkel, tanár nélkül.

és előtte a folyosón ilyeneket mondott nekem a fiú wc előtt, hogy gyere be dugni!én zavarba jöttem és elfutottam. Aztán a próbán is végig ilyeneket mondott, meg minden... Elég komolytalan, nem tudom mit tehetnék vele, mindenki úgy tudja, hogy,utállom, de én szeretem. Kedvesebb vagyok vele, de ez meg már feltűnő. Most mit tegyek hogy mégis valahogy összejöjjünk??

12/l

2012. nov. 23. 21:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én komolyan nem tudom, hová korcsosul még ez a világ, hogy a 12 évest meg akarják dugni, aztán a 11 éves "kolléganője" meg abban kér tanácsot, hogyan szedjen fel egy hatodikost, akinek BARÁTNŐJE van. Mondom én már egy ideje, hogy az emberiség megérett a kipusztulásra... 11 éves kislány. Menj szépen játszani a barátnőiddel, ugrókötelezzz, bújócskázz, kérd meg a szüleidet, írassanak be valamilyen edzésre vagy táncolni. A fiúzást meg hanyagold min. 15 éves korodig.
2013. febr. 16. 17:07
 12/14 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva ez a késik, most terhes lehetek szintű kérdések sem tudnak belőlem empátiát kiváltani. Az emberek nagyon sokfélék, vannak normálisak és vannak bunkók. Ha valaki feltesz egy ilyen kérdést ahelyett, hogy ésszerű módon lemenne a patikába venni egy terhességi tesztet és kb 10 perc alatt megkapná a BIZTOS választ a dilemmájára, számolnia kell azzal, hogy jönnek majd a kevésbé együttérző, sőt troll válaszok. Másfelől pedig a kérdés feltevőjének kéne ezt végiggondolni, hogy mások honnan a fenéből tudhatnák, hogy azért késik-e, mert terhes-e. Meg tudom érteni, hogy valaki retteg szembesülni a terhesség tényével, azért nem vesz tesztet, de ha itt kérdezi meg, azzal semmivel nem lesz előrébb. Ilyen helyzetben is voltam már számos alkalommal, de ahelyett, hogy itt rágtam volna a kefét napokig (mert 1-1 ilyen kérdés eddig el szokott húzódni), lementem a gyógyszertárba és megcsináltam azt a nyamvadt tesztet.
2013. febr. 16. 17:25
 13/14 anonim ***** válasza:
Bocs, ez nem ide akart jönni.
2013. febr. 16. 17:26
 14/14 anonim válasza:

nézd kőnek! Ne levegőnek, mert levegő nélkül nem lehet élni...

oké.. komolyabbra fordítva: A fiú egy értelmi fogyatékos szexmániás aki ha járnál vele tuti nem te lennél a legmenőbb azért mert van "pasid". Ne keress fiút, hanem ha lesz egy neked tökéletes akkor szeresd Őt. Szerintem az is teljesen mind1 hogy 20 évesen találd meg a nagy Ő-t vagy holnap délután a "Főnix tér 6.-nál a Szurikáta Internet Kávézóban". Egyáltalán nem ciki! Sőt ha később találod meg a "rózsaszín világ kapuját" akkor lehet hogy az első fiúdat szereted még 100 évesen is! Remélem segítettem. UI.: Bennem bízhatsz! 13/L (aki most vagy) :DD

2013. nov. 4. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!