Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdjük ott. Hogy 12/l vagyok. Van egy fiú az osztályomba, aki látszik, hogy belém volt zúgva, de én utáltam. Azóta változtak az idők, és megverték nemég ezt a fiút és én beleszerettem. (? ) (lent)
ma volt egy próba, rajtunk kívűl 6 gyerekkel, tanár nélkül.
és előtte a folyosón ilyeneket mondott nekem a fiú wc előtt, hogy gyere be dugni!én zavarba jöttem és elfutottam. Aztán a próbán is végig ilyeneket mondott, meg minden... Elég komolytalan, nem tudom mit tehetnék vele, mindenki úgy tudja, hogy,utállom, de én szeretem. Kedvesebb vagyok vele, de ez meg már feltűnő. Most mit tegyek hogy mégis valahogy összejöjjünk??
12/l
Szerintem is hagyd a fenebe, ne foglakozz ijenekkel.
Elotted all meg az elet ra ersz kesobb is csinalni az ijen dolgokat. :)
Menny el a baratnoidhez ,pizsi party ijenek ami egy 12 eves lanyhoz illik.
Ne foglalkozz te meg a szexel. Ra ersz hidd el
Remelem okos lany leszel :)
Én 11 lány vagyok és nekem is tetszik egy nálam 1 évell (6.-os) idősebb srác...De neki meg barátnőjevan....
(Tanács?)
Amúgy nem tudom, szerintem vagy mond meg neki hogy szereted, vagy hogyd ott.Az én szerelmem is tudja.♥
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!