Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melegeket elfogadó heteró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegeket elfogadó heteró férfiak: titeket mi győzött meg, hogy elfogadjátok azt ha valaki meleg?

Figyelt kérdés
Szóval azok a férfiak, akik elfogadják a melegeket, hogyan lettek elfogadóak? Ismerősről, barátról, családtagról kiderült és így? Akik mindig is elfogadóak voltak azok válaszát is várom.

2012. nov. 23. 21:10
1 2
 11/17 anonim válasza:
100%

Mi győzött meg... Miért kellene egyáltalán elítélni?

Valakit el lehet az alapján ítélni, hogy kék a szeme? A természetben nincsen kék szem. A barna az eredeti, és ha valakinek bármilyen más színű a szeme, nem barna, ott egy genetikai módosulás volt. Ugyanez játszódik le a szervezetben, (még az anyaméhben) amitől eldől, hogy az adott személy melyik nemhez fog vonzódni erősebben, vagy éppen teljes mértékben. Nekem barna szemem, és barna hajam van. Akkor én egy tökéletes ember vagyok?:) Most már jogom van ahhoz, hogy ítélkezzem azok felett, akik nyíltan vállalják, hogy az ő szemük színe más. Remélem érzékelitek a hasonlatot:D A legprimitívebb dolog az ítélkezés. Csak a primitív gondolkozású emberek ítélnek el másokat. Holott én azt tartom elsődleges szempontnak, hogy milyen értékeket képvisel egy személy. Azért, mert valaki a saját neméhez vonzódik, kevesebb ember lesz, mint bárki más? És ezt most ne úgy értsétek, hogy akkor az értelmi fogyatékkal élőket elítélem, mert Ők ne lennének értékesek. Igen, vannak amihez kevésbé értenek, de a legértékesebb adottságokkal rendelkezők többségének, mind volt valamiféle fogyatéka. Még ha nem is tudjuk róluk. Én büszke vagyok, hogy vannak homoszexuális barátaim. Örömmel tölt el, hogy megbíznak bennem, és ezeket megosztják velem.

2012. nov. 25. 14:56
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

"A kérdés azért is érdekel, mert a párommal majd most szervezzük az eső nyaralásunk és fogalmunk sincs hogy jelentkezzünk be egy szálláshelyre."

úgy mint bárki más. a szállásadónak nem kell tudnia, hogy barátok vagytok, szerelmesek vagy testvérek. még a nemeteket sem kell tudnia. a szállásfoglalás úgy történik, hogy 2 személyre. az nem lényeges, kit takar a személy.

2012. nov. 25. 18:35
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

18:35

Azért ott helyben kiderül, hogy mi a helyzet. Mit csináljanak, ha elutaznak, és kidobják őket a szállodából?

Két pasi megjelenik, lefoglaltak egy franciaágyas szobát, vagy a nászutas lakosztályt. Hova menjenek?

2012. nov. 25. 18:39
 14/17 anonim válasza:
100%
A családom is vendéglátással foglalkozik, és fordultak már meg furcsábbnál furcsább párok nálunk. És akkor mi van? Nincs benne semmi. A szállásadónak nincs joga hozzá, hogy ok nélkül elküldjön. És erre alkalmas ok esetleg csak az lehet, ha kárt tesztek a szállásban, az ottani erkölcsöknek nem feleltek meg. (magyarul, ha büdös csöves vagy) Bocsi az alpári kifejezésért, de ez volt így a legegyszerűbb alakja, a gondolatom kifejezésének, és így biztosan mindenki megérti:):) És különben is. A szállásadókat egy igencsak magas mértékig nem érdekli, hogy ki bérli a szállást. Fizesse ki, legyen meg a bevétel. Tudod. A pénznek nincs szaga. Nem ti vagytok az egyetlen homoszexuális pár, aki megfordul egy szállodában. A dolgozókat szerződés köti, hogy minden vendéggel kedvesnek kell lenni. Csak nyugodtan menjetek, és érezzétek jól magatokat. Ha pedig mégis konfliktushelyzet állna fel ebből a dologból, eljöttök onnan, és én a helyetekben anoním kritikát is írnék a szálláshelyről, amiért erkölcsiségrombolóan viselkedtek, és elítéltek benneteket.
2012. nov. 25. 22:45
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
14-es: pontosan ezt tettük 1 hónapja a párommal egy hosszú hétvégén (ergo foglaltunk franciaágyas hotelszobát 3éjszakára és a kutyát nem érdekelte..) ;)
2012. nov. 28. 00:16
 16/17 anonim válasza:

Sok heteró azért nem barátkozik meleg fiúval, mert akkor rá akasztják hogy ő is meleg és az rontja az ő nevét is. A másik opció pedig a hatalmas nagy egoizmus ami miatt, azt hiszik egyes emberek hogy biztosan ráfog majd mászni és többet akar majd.:D

Ha jobban belegondolsz, nem érdemes az elfogadásukért küzdened, mert valszeg nem éreznéd "otthon" magad egy 5-6 fős brigádban, ahol folyamatosan a punci, a kocsi és sport téma kering. Minden jót neked.

2013. ápr. 29. 14:52
 17/17 A kérdező kommentje:
Igen ezt megértem, de mégis azt vettem észre hogy azok a heterók valahogy elfogadóbbak, akiknek a barátnője meleg fiúval barátkozik. Mégis nagyon tud bántani, hogy jóban vagyok heterókkal, van közös témánk, (még ha a csajok, foci témánál hallgatok is) nem lehet bevallani, mert félek nem kezelnének egyenrangúan. Még az elfogadóbbak se. Azt én sem értem honnan jön az, hogy akkor kikezdenék velük, tényleg nagy az Egójuk és alapból feltételezik, hogy akarnék valamit. Ez talán abból jön, hogy a heterók is sok csajt akarnak és a melegekre is rávonatkoztatják, hogy csapodárok. Érdekes mert ebben a tulajdonságban még férfiként is tekintenek a melegekre. Pedig jól érzem magam heteró társaságban is, és azért küzdök az elfogadásukért hogy egyenrangúan ott lehessek. Ezért is vagyok kíváncsi heteró véleményre hogy mi okozza a nagy törést ha a cimborájukról kiderül hogy meleg, illetve kinek sikerült és hogyan ezen túllépni.
2013. máj. 2. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!