Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg és bisex fiuk/férfiak válaszát várom főleg. Justin Bieber szerintetek jópasi?
Nem. Nyálas kisgyerek, aki próbál nagyfiút játszani. Semmi férfias nincs benne.
22f
Nem az esetem
ömmm semmi vonzó sincs benne ami nekem tetszene
18/f
Csoda, hogy eddig nem érkezett homofób szitkozódó komment. :D Pedig a kérdésben melegek és Justin Bieber is szerepelnek. Két indok, hogy támadásban lendüljenek a homofóbok.
Egyébként engem különösebben nem irritál. Teljesen semleges, a zenéjét viszont nem bírom. Ha kapna férfi hormonokat akkor lehet pár év múlva, férfiasabb arccal, borostával egészen jó pasi lenne belőle. :D
23 meleg F.
hát aranyos de ennyi, úgy igazán nem mozgat meg :(
18/F
Teljes mértékben! Szerintem imádni való egy fiú. :) A hangja is tetszik és a számait is szeretem. És másokkal ellentétben számomra férfis. Nekem ő az a fiú aki a világon a 2. legjobb pasi. Szóval IMÁDOM!!!!
16 meleg F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!