Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg és bisex fiuk/férfiak válaszát várom főleg. Justin Bieber szerintetek jópasi?
Nekem se igazán jön be. És egyáltalán nem szimplán azért, mert kisfiús; alapból ugyanis azt mondanám, h nekem inkább a kisfiúsak jönnek be, szal ez még pozitívum is lehetne benne.
De az, ahogy ő kisfiús, az túlságosan mesterkélt. Állandóan egy szerepben, egy pózban van. Amitől olyan, mint egy barbibaba, h lehet, h azt mondom rá, h szép, de nem fogok vágyni a közelségére, mert nem elég élő nekem a kisugárzása.
Ez a baj az egész gyerekkel, h nem elég élő jelenség. Ahhoz, h egy kisfiús arcú fiú bejöjjön nekem, is kell az, h legyen kisugárzása. Ennek fontos eleme, h aranyos, lágy is legyen, de azért igenis az is kell, h érezzem azt is, h tudja, h kicsoda, és ezt meri is vállalni, kimutatni... Ez hibádzik nála. Ami kisugárzást pedig próbál mutatni, az nagyon mesterkélt, és mivel nem is belőle jön, úgyse fog vele tudni azonosulni... Ez pedig érződik kívülről, ha nem is tudatosan... A nyálasságnál is fontos ahhoz, h szimpátiát keltsen, h érződjön benne, h ez vki lelkének a tényleges "nyálassága", ami mellesleg kiül a viselkedésére is... Nála viszont ezt is csak olyannak érzem, h nyálasnak AKAR mutatkozni, mert előnyt remél belőle sztem... De ez se úgy tűnik nekem, mint ami belülről jön... Gyakran már úgy érzem, h semmilyen kisugárzása nincs... És ezért hiába aranyos a pofija, hiába szép; az max. arra elég, h ránézzen az ember, de h ott is maradjon a tekintete vagy a fantáziája, arra nem.
naná hogy az!
imádom a zenéit,a személyiségét is és a külseje..ahw *-*
Az utcsó válaszadó nicknevéről jutott eszembe: Én nem tudom mit eszik mindenki az 1D-n :D Bieber sem az esetem. Kis pö.cs még a gyerek :D
u.i: GYIK modik: Mi olyan csúnya szó azon hogy p.cs? -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!